Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Май ме нападнаха вируси...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Май ме нападнаха вируси...

От вчера имам супер дразнещ проблем на лаптопа. Докато си търсех менуал за един мотоциклет и свалих нещо което се оказа, че не е менуал ами приложение което то ще намери менуал и ще го свали. Не съм го инсталирал, но го отворих и като видях за какво иде реч не разреших инсталацията. Обаче се започна с досадното излизане на ебет, ефбет и всякакви старници за залагания... Началната страница се промени на всички браузери които имам на лаптопа. Какво ли не опитвах, но няма махане на първоначалната страница с някаква търсачка, накрая преинсталирах браузера и нещата се оправиха с първоначалната страница. Обаче продължават да ми излизат досадните сайтове за залагания... Сканирах за вируси и програмата не откри нищо. От рутера се опитах да блокирам сайтовете, но не става.
    Кажете какво да правя защото не ми се занимава с преинсталиране на Windows 10.

И при мен изкачат често и съм си сложил Adblock. За смяна на началната страница в браузърите .Виж в настройки /деинсталиране на програми ,кои програми са ти инсталирани последно. Ако има непозната за теб инсталирана по време започването на проблема я махни и нея и би трябвало да се оправят нещата.
    FIAT FORUM BULGARIA
    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Пусни Malwarebytes Anti-Malware да сканира.
      Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Играх си с настройките на рутера и страниците ги блокирах, но проблема си остава. Защото цъкаш върху нещо и се отваря нов прозорец в който не зарежда нищо. Интересното е, че когато ще зарежда гадните сайтове курсора на мишката като го сложа върху нещо и не става на ръчичка и даденото нещо да се маркира... ами си стои на стрелка. Цекаш където и да било и натам е ясно. Сега ще направя сканиране... с въпросната програма и дано да разкара тия гадости. Иначе рутера го оставам да ги филтрира.

Коментар

Имах същия проблем на windows 8.1....само reset на windows-а реши проблема!
          ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

Това нещо Malwarebytes Anti-Malware откри 1043 заплахи. Нещо три, маца... и пак греда, но поне изкарва съобщение като се зареди някой сайт и казва в коя директория е проблема. Минах с голямата метла отново като относех всички браузери, разни папки и т.н. Сега ще видя какво ще стане.

Коментар

Най-добрата помощна програма е любимата format c:, и аз бях изпаднал в едни филми преди 2 месеца и накрая си измих джама.
              Последна редакция от NikMar; 24.10.2016, 12:02.
              FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
              Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

И аз имах същия проблем на Уиндоус 7, упдейтнах Уиндоус и антивирусната и проблемът изчезна.

Иначе е много дразнещ проблем...
                Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Май и аз отивам към формат. Принципно антивирусна не ползвам, от няколко дни съм качил две за да махнат гадовете но ефекта клони към нула. Какво ли не трих и все си има. Най интересното е, че показва, че вируса е в папката на браузера. Ще взема да кача хром за няколко дни да видя дали и с него ще става така. Защото има и нещо друго интересно, досега като преинсталирам Мозила и винаги е трябвало да си добавя отметки, пароли... Сега след инсталация все едно не съм я трил пък нито имам акаунт нито нищо. От къде ми нарежда всичко както си е било не знам.

Коментар

Що не инсталирал една, те всички, до колкото си спомням, имат пълни триал версии
                    Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Сложих си тази която си я ползвам, но по съвет сложих и втора. Преди малко отново откриха три заплахи и ги махнаха, но тези бет и мет продължават.

Коментар

Махаш всички браузъри включително и интернет експлорер. Изтриваш всички техни папки от програмс, от юзърите включително и в роуминг профилите. Спомни си малуеъра какви бацили е открил и ако видиш подобни папки триеш и тях. Махаш всички анти незнам си програми и качваш един аваст, ъпдейтваш и пускаш за сканиране всички дискове на висока чувствителност при първоначално стартиране. След като се извърти пусни първо интернет експлорер и пробвай. След това другите браузъри ако всичко е ОК. Не слагай повече от една антивирусна защото с две или повдче си все едно без хич. За пример на 8.1 съм само с вградената и кракнат малуеър. Успех и дано да съм бил полезен.
                        Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                        Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                        Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

Ако теглиш чертата за загубеното време в борба с гадините, по-бързо е преинсталацията.
                          FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
                          Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Ако теглиш чертата за загубеното време в борба с гадините, по-бързо е преинсталацията.
                            Да, така става най-бързо и най-сигурно!
                            Ако все пак ти се занимава, опитай с байду-то. Ползвам само него повече от година, безплатна е и работи без да дразни! Открива и такива вируси, дето други прехвалени ги прескачат - личен опит.
                            Велосипед да, но ролкови кънки - не! Балканчето е без акумулатор, симсонката е без гуми. Я, падна ми се и фиатче 126! Вече съм с фиат и напреднал шофьор, та чак съм станал маниак, а сега и фанатик!

Коментар

Нищо от това което направих не премахна гадинките. Затова един формат и всичко наново.

Коментар

Working...
                              X