Е, не можа ли да го напишеш това преди изборите. Аз например изпитвам принципно недоверие към хора предлагани от основна политическа сила и подобно сведение можеше да ми промени вота.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Общополитическа... и общоикономическа...част3
Collapse
X
-
Airfan написа: Преглед на мнението. Ще бъде добър политик - учи се в движение и очквам да бъде най-успешният ни президент до момента.
А и да кажа, че за политиката не се изисква мъжество, а хитрост. Ако това качество му липсва, забрави!Последна редакция от pplk; 17.11.2016, 17:50.207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
Трябва си мъжество, за да се пробваш да хитруваш с по-силни от теб. На хитреците, които нямат това качество им викаме *****.
Та, не го знам колко е мъж, ама влиза в главното командване по времето на герб. После им бие шута в най-правилния момент. Или е много хитър, или е бушон като ббб. Средно положение няма.Последна редакция от slonikon; 18.11.2016, 01:40.браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
-
Политизирана, озлобена и реваншистки настроена нация сме си и това е.
Ние не залагаме на нищо друго, освен на абревиатури.( БСП, ГЕРБ, ДПС, ОДС, АБВ)
Допускаме политиците да яхват този факт и с цената на много
безвъзвратно изгубени годинки от нашия живот да паразитират върху гърба ни...
Ако сме единна нация, а не разпорена от партийни пристрастности, никога нямаше да зависим от случайни
хора във властта.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
ntodorov написа: Преглед на мнениетоПолитизирана, озлобена и реваншистки настроена нация сме си и това е.
Ние не залагаме на нищо друго, освен на абревиатури.( БСП, ГЕРБ, ДПС, ОДС, АБВ)
Допускаме политиците да яхват този факт и с цената на много
безвъзвратно изгубени годинки от нашия живот да паразитират върху гърба ни...
Ако сме единна нация, а не разпорена от партийни пристрастности, никога нямаше да зависим от случайни
хора във властта.ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
slonikon написа: Преглед на мнениетоТрябва си мъжество, за да се пробваш да хитруваш с по-силни от теб. На хитреците, които нямат това качество им викаме *****.
Та, не го знам колко е мъж, ама влиза в главното командване по времето на герб. После им бие шута в най-правилния момент. Или е много хитър, или е бушон като ббб. Средно положение няма.207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
Kay_ написа: Преглед на мнениетоВ този ред на мисли, не виждам дадена партия да има точно опредлени политически ценности и възгледи, които да преследва. Всички са еднакви. Ние им викаме - десни и комунисти, но те десните са повече комунисти от комуниститеA17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Ето и къде отиват европейските пари на Тиквун:
https://www.vbox7.com/play:b3e97a5f46&start=4Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
В крайна сметка какво се получи? ББ след резила с ЦЦ за президент постигна няколко неща: 1. Похарчихме милиони за избори за този дето духа. 2. Узакони си още 4 г. власт. 3. Разбиха се разни малки партийки, пръкнаха се нови и някои останаха без парички.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
DJPOPA написа: Преглед на мнениетоДнес тези, за които аз гласувах, се отказаха от партийната си субсидия. Това само потвърждава, че гласувах за правилните хора. Да устоиш на изкушението и да откажеш 1,6млн.лв си е сериозен тест.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар