Старата тема е архивирана Тук
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Общополитическа... и общоикономическа...част3
Collapse
X
-
И к'ва стана тя? Бат Бойко си вкара голям автогол с кака Цецка, както казаха доста анализатори и потвърдиха моето мнение, ако бяха предложили Фъндъкова или Томислав Дончев, резултата щеше да е съвсем друг. Сега ни на ляво ни на дясно и хоп в л...то прясно. Стана тя една...FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
Има нещо футболно в цялата работа - така футболистите сменят треньора, който не харесват. В политиката треньорът може да смени сам себе си, когато положението се скапе. А правителството е до шията в гореспоменатите преснини. Що да не подхвърлят горещите кестени на някой друг?!браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
-
slonikon написа: Преглед на мнениетоИма нещо футболно в цялата работа - така футболистите сменят треньора, който не харесват. В политиката треньорът може да смени сам себе си, когато положението се скапе. А правителството е до шията в гореспоменатите преснини. Що да не подхвърлят горещите кестени на някой друг?!207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
Хронология... просто хронология, че много забравяме...
http://www.mediapool.bg/kratka-istor...ews255808.htmlVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Случайно гледах преди няколко часа Бойко по телевизията. Случайно, щото обикновено не гледам бТВ, но докато ги превъртах го мярнах и се заслушах.
Макар да не съм почитател на ГЕРБ, заставам зад всяка негова дума.
Далеч съм от това да агитирам който и да е, а и аз самия няма да гласувам на балотажа, че ще ми дойде много скъпо.
Но... помислете три пъти, и тогава гласувайте!
Каквото сам си надроби народът, такова ще сърба.
После да не се сърдите на някой друг.
Коментар
-
Как едните лъжат за другите само и само да ги изберат
Ако не изберат Цецка ще ни спрат еврофондовете а това не е вярно
те просто не ги дават за това където трябва .
Като чета просто какви програми има и на кой ги дават
си мисля че и тези са като другите .
http://19min.bg/news/8/82013.html#82013
Коментар
-
kluchar написа: Преглед на мнениетоКак едните лъжат за другите само и само да ги изберат
Ако не изберат Цецка ще ни спрат еврофондовете а това не е вярно
те просто не ги дават за това където трябва .
Като чета просто какви програми има и на кой ги дават
си мисля че и тези са като другите .
http://19min.bg/news/8/82013.html#82013
И ББ пак се оля, като призна че е сбъркал с номинацията на ЦЦ, това можеше да го каже след балотажа, как да гласуваш за нея?Последна редакция от NikMar; 10.11.2016, 11:31.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар