Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

приятели помогнете за трите плюшени играчки от кока-кола

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

приятели помогнете за трите плюшени играчки от кока-кола

как да се сдобия с тях (аз не пия кола ) трябват ми за подарък.Ако може от някаде да ги купя или някои ако има възможност да събере етикети пък аз може да му платя някакви пари Yellow_Flash_Colorz_PDT_34
    селото се оказа точно в града

Re: приятели помогнете за трите плюшени играчки от кока-кола

$ abarth $ написа:
    как да се сдобия с тях (аз не пия кола ) трябват ми за подарък.Ако може от някаде да ги купя или някои ако има възможност да събере етикети пък аз може да му платя някакви пари Yellow_Flash_Colorz_PDT_34
    Я кажи повече подробности и от какви бутилки ти трябват етикетиет? Тия дни по 8-ми може да се наложи да купувам много кола та да знам горе долу за какво става въпрос.
    Темпра 1,6 i.e. 1994г. 853C1000 LPG
    Някога в миналото караше Фиат 127 1983г. 127A6.054
    Совалката средно на LPG
    Отишъл в затвора, попаднал на хора и станал човек

Коментар

Re: приятели помогнете за трите плюшени играчки от кока-кола

Fiat 127 написа:
      $ abarth $ написа:
      Я кажи повече подробности и от какви бутилки ти трябват етикетиет? Тия дни по 8-ми може да се наложи да купувам много кола та да знам горе долу за какво става въпрос.
      само от 2 литровите кола,кола light и фанта портокал,трябват по 5 етикета на играчка.Ако някои има заведение или нещо подобно

Коментар

от кока-кола 2 литра и фанта портокал маи и 1.25л беше не съм сигурен а за магазин била или фантастико ти върват идеална работа промоцията е до 31 12
        Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
        Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
        Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

Само от 2литровите и даже ако не се лъжа е само от Колата. Аз имам 2 етиката за сега.

Коментар

http://www.coca-cola.bg/promo/xmas/

Коментар

nasty написа:
              от кока-кола 2 литра и фанта портокал маи и 1.25л беше не съм сигурен а за магазин била или фантастико ти върват идеална работа промоцията е до 31 12
              не те разбрах за "магазин била или фантастико ти върват идеална работа"

Коментар

Има ги във всички големи магазини! Щом и в нашия квартален ги има... Даваш 10лв за 5коли и взимаш играчка просто е ... аз вече имам 2 иакам и третата :D

Коментар

spoty написа:
                  Има ги във всички големи магазини! Щом и в нашия квартален ги има... Даваш 10лв за 5коли и взимаш играчка просто е ... аз вече имам 2 иакам и третата :D
                  маина,не виждам смисъл да давам 30 лв за 15 коли като течността не ми трябва.По добре да дам някякви пари на някои за етикетите или директно за плюшките. Не ми помагаш с безмисленото си мнение,а това че имаш 2 е похвално.

Коментар

Ти попринцип ли не пиеш газирано или само кола??? Ако не пиеш само кола етикетите от Fanta портокал също са такива!ПС: За предишното мнение мисля че не стана ясно къде да си вземеш играчка и мисля че написах къде ги има

Коментар

имах предвид че от била и фантастико си ги взимаш играчките без проблем
                      Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
                      Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
                      Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

не пия газерано.ясно ми е каде ги има играчките, ТРЯБВАТ МИ ЕТИКЕТИ

Коментар

няма ли кои да помогне

Коментар

Коментар

Що не се напраиш на луд и да звъннеш на тел. на Кока-Кола казваш им така и така... знаеш какво може и да те огрее...

Коментар

Working...
                              X