Колеги, един въпрос. Проблем ли е на инверторен климатик да работи в режим охлаждане, когато навън температурите са ниски?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Охлаждане с климатик през зимата
Collapse
X
-
vnukata написа: Преглед на мнениетоНе би трябвало да има проблем, аз дори така размразявам външните тела - зимата ако са прекалено замръзнали си задавам на дистанционното на 18 градуса на cool, след има няма 5 мин външното тяло е напълно размразено.
Коментар
-
gamma написа: Преглед на мнениетоВсички климатици правят така. Е, изключвам изчуканите модели с нагревател на външното тяло.
Виждал съм го, как обледява ( "критични" са му мъглите, съчетани с t от +3 до -1 градуса) и се само-размразява за секунди, при това без да оставя "температурни дупки" от този факт.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
ntodorov написа: Преглед на мнениетоИзвестен китаец от среден ценови клас.
Доволен си от него, ОК, но това нищо не значи.
И аз имах такъв. Доволен бях, докато не му думна компресора и не го смених с Дайкин.Последна редакция от gamma; 12.10.2016, 01:19.Alfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
-
Не знам защо очаквате като си купите нещо, то да работи и при внуците ви /най-малко/ и да не се счупи нито веднъж!?
Тава да не е Голф!?VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
gamma написа: Преглед на мнениетоТова имам предвид
Доволен си от него, ОК, но това нищо не значи.
И аз имах такъв. Доволен бях, докато не му думна компресора и не го смених с Дайкин.
И сега да думне - отдавна си е "изпил бирата"...A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар