Здравейте,искам да ви попитам за мнения за застрохователни компании. Досега бях с едномесечна гражданска застраховка, която е на път да изтече, а искам да си направя каско. Разбрах, че е хубаво гражданската и каското да са в една компания, затова много ще съм ви благодарна ако споделите мнения П.С. Честито на всички именници, да си ви живи и здрави имената!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Малко помощ за застраховка
Collapse
X
-
Не че е хубаво, ами застрахователните компаний даваха по 10% отстъпка за каското ако и гражданската е при тях. За тази година май няма нищо такова. Единственото нещо което дочух е за ЛевИнс които дават 30 л. гориво в бензиностанцийте на ПЕТРОЛ. Другото нещо което чух е за тази евтината застраховка на Алианц. 65 лв. Това което чух за нея е, че тя е пълна шмекерия. Плащаш и получаваш гражданска само за пред КАТ. Ако недай си боже удариш някой трябва да поемеш щетите от собствения си джоб.
-
Re: Малко помощ за застраховка
jujumunguru написа:Здравейте,искам да ви попитам за мнения за застрохователни компании. Досега бях с едномесечна гражданска застраховка, която е на път да изтече, а искам да си направя каско. Разбрах, че е хубаво гражданската и каското да са в една компания, затова много ще съм ви благодарна ако споделите мнения П.С. Честито на всички именници, да си ви живи и здрави имената!
Коментар
-
jujumunguru написа:Здравейте,искам да ви попитам за мнения за застрохователни компании. Досега бях с едномесечна гражданска застраховка, която е на път да изтече, а искам да си направя каско. Разбрах, че е хубаво гражданската и каското да са в една компания, затова много ще съм ви благодарна ако споделите мнения П.С. Честито на всички именници, да си ви живи и здрави имената!
Коментар
-
получавал ли си нещо от Армеец при щета??? дано не ти се налага!!!за справка само - собственици на Армеец и ЦКБ са варненската групировка ТИМ....не че аз не си направих гражданската в лев инс / които също са бивши мутри / , ама там беше най-тънко - с тези 30 лв. гориво на петрол.... и ти ги дават тези 30 лв., не е само рекламен трик!!! но трябва да платиш гражданската за цяла година...та за пунтото гражданската ми излезе чисто 59 лв. от 03.09.2006 до 02.09.2007 г. ....Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
donnna написа:получавал ли си нещо от Армеец при щета??? дано не ти се налага!!!за справка само - собственици на Армеец и ЦКБ са варненската групировка ТИМ....не че аз не си направих гражданската в лев инс / които също са бивши мутри / , ама там беше най-тънко - с тези 30 лв. гориво на петрол.... и ти ги дават тези 30 лв., не е само рекламен трик!!! но трябва да платиш гражданската за цяла година...та за пунтото гражданската ми излезе чисто 59 лв. от 03.09.2006 до 02.09.2007 г. ....
Коментар
-
Аз лично препоръчвам ОРЕЛ-Г или вече с новото име ДЖЕНЕРАЛИ - от години всичко мое, а и на фирманта, в която работя е там и не сме имали никакви проблеми. Ако гражданската и каското са там - отстъпката по каското е 25%!!!! А това са много пари..... Плащат добре и без правене на проблеми за дреболии. Лошо впечатление имам от ВИТОША и БЪЛГАРСКИ ИМОТИ. За други не мога да коментирам.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
sev написа:jujumunguru написа:Здравейте,искам да ви попитам за мнения за застрохователни компании. Досега бях с едномесечна гражданска застраховка, която е на път да изтече, а искам да си направя каско. Разбрах, че е хубаво гражданската и каското да са в една компания, затова много ще съм ви благодарна ако споделите мнения П.С. Честито на всички именници, да си ви живи и здрави имената!Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
дам в армеец е така праиш гражданската и 10% отстъпка в каското при кеш плащане на съответното ! да се има напредвид а ако направиш гражданска там ти се полага безплатен технически преглед а за дали съм получавал аз лично да леко назад 1 петък та си пукнах бронята и огънах калника та за пълно каско за кола оценена на 6200 за 436 лв ми дадоха за екпертна оценка 386лв които си ми стигнаха да си оправя глупостаLybra 2.4jtd intensa 06.2002
Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части
Коментар
-
nasty написа:дам в армеец е така праиш гражданската и 10% отстъпка в каското при кеш плащане на съответното ! да се има напредвид а ако направиш гражданска там ти се полага безплатен технически преглед
Коментар
-
sev написа:nasty написа:дам в армеец е така праиш гражданската и 10% отстъпка в каското при кеш плащане на съответното ! да се има напредвид а ако направиш гражданска там ти се полага безплатен технически прегледI'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар