Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

На море през Октомври. Къде ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

На море през Октомври. Къде ?

Ходеше ми се на море през почивните дни на Септември, но го дават цялата седмица да вали...

И не мога да мирясам и реших да питам дали някой е ходил през Октомври на море в Гърция или Албания или Италия и да ми препоръча такова местенце дето да става (говорим за климат) иначе може и къмпинг, може и къща за гости или хотелче. Откъм типа място не съм претенциозен. Претенциозен съм към климатичните особености и природните дадености (да има пясък е препоръчително)

Ииии така...ако някой има идеи да споделя

П.П. Ако някой може и му се занимава моля да редактира заглавието на темата "На море през Октомври. Къде?" Не можах да го редактирам аз, та затова досаждам...
    Последна редакция от Слав; 19.09.2016, 12:22.
    == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Гледам прогнозата за Крит, ще има 1 седмица подходящо време за плаж, след това ще вали ден-два, след което до края на месеца - слънчево, но по-ниски температури - около 20-22 градуса. По континентална Гърция е още по-хладно.
    Но защо не?

Коментар

Вярно дават по ниски температури.
      Миналата година по това време бяхме на Паралия Панталеимонас до Олимп.
      Хотела ни беше за 30евро с басеин.После ходохме и на Метеора и Като Луракион-Едеса.
      Ползвахме си басеина щото имаше вълни в морето а
      а сина неще да има много вълно .Това може да е решение ако морето не ти хареса.
      Ако е по на юг сигурно ще е по добро времето.
      КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
      Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
      http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

В Анталия.
        браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Миналата година бех на Лефкада(Василики) средата на октомври,водата беше точно за къпане,а и рибки имаше и наи важното няма тълпи,сега правя планове средата на октомври пак но за Кефалония,дано се случи времето хубаво.

Коментар

Ако ще е за чужбина - Тунис, Тунис (града) или Хамамед, бил съм там януари-февруари, температурата беше около 18-20 градуса, водата дори ставаше за къпане. Предполагам октомври трябва да е още по-приятно. Въпреки, че са муслими са доста пофренчени, много приятна дестинация - красиво и спокойно, лично аз мисля да ударя една почивка идния февруари живот и здраве

Коментар

Ще го обмисля. Гърците не са ми любимци, но пък за арабите да не говорим...Ако ще избирам между двете, то ще е нейде по Византията.
              Ако оставим тези две възможности настрана, които май не са ми по сърце (коя повече, коя по-малко) май накрая ще се озова някъде по токчето на ботуша в Италия. Като го измисля ще докладвам постфактум в темата Автотуризъм
              == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

Working...
              X