Всички знаем, че се народиха много досадници. Звъни ми GSM-a и отсерща медно женско гласче:
- Добърден, г-н едикой си ли е?
- Да г-н едикой си е.
- Разговорът се записва и т.н. Обаждам се от "Бяла карта".
????????????-недоумявам. Каква бяла, черна или каквато и да е, нямам нищо общо с тях, имам си единствена дебитна, без кредити съм и т.н.
- Един момент, за каква "Бяла карта" става дума?
- За кредитна карта.
- Момент за да не си губим не искам и да чувам думичката КРЕДИТ.
- Благодаря господине и извинявайте.
Така набързо я отрязах, но ми стана любопитно, от къде ми имат имената гадовете, за номера няма проблем, набираш на слука и готово. Та въпросът ми е как са се сдобили с имената ми и каква защита имаме в GSM операторите, този въпрос не за първи път се дикутира, но ме хвана яд, че не попитах мацето, аджеба от къде ми знае имената, пък като толкова държи на моята личност, да седнем /евентуално хоризонтално/ да пием по кафе
- Добърден, г-н едикой си ли е?
- Да г-н едикой си е.
- Разговорът се записва и т.н. Обаждам се от "Бяла карта".
????????????-недоумявам. Каква бяла, черна или каквато и да е, нямам нищо общо с тях, имам си единствена дебитна, без кредити съм и т.н.
- Един момент, за каква "Бяла карта" става дума?
- За кредитна карта.
- Момент за да не си губим не искам и да чувам думичката КРЕДИТ.
- Благодаря господине и извинявайте.
Така набързо я отрязах, но ми стана любопитно, от къде ми имат имената гадовете, за номера няма проблем, набираш на слука и готово. Та въпросът ми е как са се сдобили с имената ми и каква защита имаме в GSM операторите, този въпрос не за първи път се дикутира, но ме хвана яд, че не попитах мацето, аджеба от къде ми знае имената, пък като толкова държи на моята личност, да седнем /евентуално хоризонтално/ да пием по кафе
Коментар