вече взе да мръква към 16.30...и като се прибирам от работа вече е тъмно... прави ми много неприятно впечатление / направо съм бесен, ама... /, че половината от колите срещу мен са или на дълги / и не ги гасят / или са облещили по 1 чифт халогени / които според ЗДП се водят фарове за мъгла и се използват САМО тогава /.....от другата половина на половината / баси тафталогията.. / фаровете са или единия мъждука другия свети горе-долу или другия ще ти извади очите....пък снощи 1 жипажия зад мен като шибнал на дълги едни ксенонови фарове - изтекаха ми очите!!! че го псувах - псувах го! и него, и жена му, и майка му, и леля му.... ама това не помага бе колеги!!!докога ще има такива идиотщини в тази държава......
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
каране на фарове...
Collapse
X
-
Докато не си променим мисленето и не се научим да си регулираме фаровете!!! И то не на око (само разбиращите го умеят) а на стенд за тази цел! Повечето автомобили са със зле регулирани фарове и светят много високо. Така карайки на къси срещу теб те заслепяват все едно са на дълги. Силната зона на светене не е в пътя а на м....а си и в очите на тези отсреща. Така хем фаровете не си вършат работата, хем пречат на шофьорите отсреща. Моите халогени светят на два метра пред колата и съм много доволен, защото така разширяват зоната на светене на късите.Frontera Sport, X20SE март 1998
-
офф и аз напоследък много се нервя на такива. видя ли че отсреща ми карат с нерегулирани фарове, хаквам дълги и толкова.по сериозен е проблема със задните светлини за мъгла.масово карат така и не ги изключват. като му сложа дълги зад тях, се чуди какво става, псуват ме и си мислят че се ебавам с тях.
Коментар
-
gdd55
и аз карах на халогенки кордобата ама ми набухаха акта.Добре че Мареата няма халогени,Аз иамам де ригинални но ги държа на тавана по-добре да не ги слагам че много се изкошавам
Коментар
-
Да и аз съм съгласен с изказаните дотук мнения и само да добавя че при някои случаи зависи не от колата а от шофьора! Има доста коли/по-новите модели и по големите като бусове, пикапи, джипове.../които имат регулиране на фаровете поне в 3положения нищо няма да им попречи ако просто в града си карат на фарове с градски режим/незнам дали така се нарича/ и все пак възмотен съм от българската ПРОСТОТИЯ / силно се надявам един ден да има уважение между всички участници в движението по пътищата/
Коментар
-
spoty написа:Да и аз съм съгласен с изказаните дотук мнения и само да добавя че при някои случаи зависи не от колата а от шофьора! Има доста коли/по-новите модели и по големите като бусове, пикапи, джипове.../които имат регулиране на фаровете поне в 3положения нищо няма да им попречи ако просто в града си карат на фарове с градски режим/незнам дали така се нарича/ и все пак възмотен съм от българската ПРОСТОТИЯ / силно се надявам един ден да има уважение между всички участници в движението по пътищата/Fiat Stilo 1.8 16V
Коментар
-
Stoyan_68 написа:spoty написа:Да и аз съм съгласен с изказаните дотук мнения и само да добавя че при някои случаи зависи не от колата а от шофьора! Има доста коли/по-новите модели и по големите като бусове, пикапи, джипове.../които имат регулиране на фаровете поне в 3положения нищо няма да им попречи ако просто в града си карат на фарове с градски режим/незнам дали така се нарича/ и все пак възмотен съм от българската ПРОСТОТИЯ / силно се надявам един ден да има уважение между всички участници в движението по пътищата/
Коментар
-
tomazo написа:След акция светлина ,имаше АКЦИЯ -АКУМУЛАТОР !! изпуснахме момента да направиме пари с внос на акумулатори или продажба на зарядни за същитеFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
sev написа:Stoyan_68 написа:spoty написа:Да и аз съм съгласен с изказаните дотук мнения и само да добавя че при някои случаи зависи не от колата а от шофьора! Има доста коли/по-новите модели и по големите като бусове, пикапи, джипове.../които имат регулиране на фаровете поне в 3положения нищо няма да им попречи ако просто в града си карат на фарове с градски режим/незнам дали така се нарича/ и все пак възмотен съм от българската ПРОСТОТИЯ / силно се надявам един ден да има уважение между всички участници в движението по пътищата/
Коментар
-
Vladim написа:tomazo написа:След акция светлина ,имаше АКЦИЯ -АКУМУЛАТОР !! изпуснахме момента да направиме пари с внос на акумулатори или продажба на зарядни за същитефиатче Браво 2.0
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар