На всеки Италфест има шатра на СФФБ и се продават материали (тениски, връзки, ножчета...), други (като стикерите и ключодържателите) се раздават безплатно.
В стария форум мисля в секция downloads имаше файлове на стикерите. Моят изтеглен от там и после през рекламна агенция си го направих до желания от мен размер. Така сега имам голям стикер на цялото задно стъкло. Струваше ми по-малко от 2 лева.
Fiat Croma 1.9 JTD '06 150hp
Ex. Fiat Bravo SX 1.4 12v '97
с колегата веселин ще се опитам да се засечем стига да не съм на работа и той разбира се да може , иначе за сега ако някой има възможност да ми изпрати е добре дошъл .
Пак аз се включвам Този път обаче да попитам дали има голям форумен стикер от този тип, но да е външен, или да си сваля картинката и да го разпечатам от някъде? Малкия кръгъл го махнах, защото след като се затъмних, вече не се вижда...
Има големи стикери за външно. В неделя на срещите на форума, но само след предварителна уговорка, защото не ги нося постоянно с мен, тъй като се повреждат от горещината в колата. Ако не можеш в неделя - допълнителна уговорка.
Има големи стикери за външно. В неделя на срещите на форума, но само след предварителна уговорка, защото не ги нося постоянно с мен, тъй като се повреждат от горещината в колата. Ако не можеш в неделя - допълнителна уговорка.
Ок, ще ти драсна предварително на лично като ще идвам някоя неделя (сега любимата е на разкрасителни процедури, така че ще е малко по-натам ), благодаря!
Коментар