Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колеги от София, Моля за помощ-Мерси на отзовалите се!Заключ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колеги от София, Моля за помощ-Мерси на отзовалите се!Заключ

Добър ден на всички. Интересува ме:1. Летището приема ли полети вече, защото разбрах, че има голяма мъгла;2. Можите ли да разберете кога пристига на летището полет от Щатите. Не знам дали е директен или със смяна, само знам че трябва да е тръгна от Източното крайбрежие (Ню Йорк или Масачузетс) тази нощ към 24,00 или 01,0 часа наше време. Благодаря на отзовалите се.
    Ex: Fiat Tipo 1.4 карб. с АГУ
    Fiat Marea Weekend 1.9 JTD, 2000 г.-много вярна и послушна беше
    Citroen Xsara Picasso 1.6 16V, 109 HP, 2007 с ГИ-

значи колега, на 144 имат телефона на аерогарата в сф, по-добре провери сам!
    "То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.

Коментар

toko написа:
      Колега, след като въобще си нямал намерение да помогнеш, просто не е имало нужда да пишеш каквото и да било.

Коментар

Летището от снощи не работи заради гъстата мъгла. Според мен няма директен полет от Ню Йорк! Не намерих такъв на сайта им с разписанието на полетите.
        Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Директни няма !! Всичко е през или Милано или Франкфурт!
          Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
          Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.

Коментар

Vladim написа:
            Летището от снощи не работи заради гъстата мъгла. Според мен няма директен полет от Ню Йорк! Не намерих такъв на сайта им с разписанието на полетите.
            Благодаря колега за инфото.

Коментар

Re: Колеги от София, Моля за помощ

moko написа:
              Добър ден на всички. Интересува ме:1. Летището приема ли полети вече, защото разбрах, че има голяма мъгла;2. Можите ли да разберете кога пристига на летището полет от Щатите. Не знам дали е директен или със смяна, само знам че трябва да е тръгна от Източното крайбрежие (Ню Йорк или Масачузетс) тази нощ към 24,00 или 01,0 часа наше време. Благодаря на отзовалите се.
              Ми кажи с коя авиокомпания е. Летището в момента работи. Ако кажеш авиокомпанията и от къде излита ще те кажа в колко каца.
              Bravo 1.6 16v

Коментар

chris написа:
                Ми кажи с коя авиокомпания е. Летището в момента работи. Ако кажеш авиокомпанията и от къде излита ще те кажа в колко каца.
                В тази мъгла... едва ли ще заработи скоро! Няма все още сертефикат за кацане при намалена видимост. Минималната трябва да бъде 500 метра! А пък и не чувам самолети да летят!

Коментар

Vladim написа:
                  chris написа:
                  В тази мъгла... едва ли ще заработи скоро! Няма все още сертефикат за кацане при намалена видимост. Минималната трябва да бъде 500 метра! А пък и не чувам самолети да летят!
                  Има анулирани полети, напр. австрийците, но в момента кацат самолети (самоубийци) - не е затворено.
                  Bravo 1.6 16v

Коментар

Vladim написа:
                    chris написа:
                    Това за сертификата откъде го знаеш? На летището ли работиш? А кой издава сертификата и какво им липсва, че нямат?
                    Fiat Stilo 1.8 16V

Коментар

Виж на този адрес:http://www.sofia-airport.bg/
                      Настоящата - Ford Focus ST
                      Бившата - Bravo GT - мъничко, черничко, тук - там стъпва ...
                      Франкенщайн - R.I.P.
                      Fiat Ducato Heku Wohnmobill 530 '87 - НАБОРЪТ

Коментар

Stoyan_68 написа:
                        Това за сертификата откъде го знаеш? На летището ли работиш? А кой издава сертификата и какво им липсва, че нямат?
                        Не работя на летището. Който се интереува-знае! Има някаква специална международна комисия , която издава сертефикатите, някакво административно недоразумение има за да не дойде тази комисия на новата писта и да издаде сертефиката. Единствено новата писта има система за кацане при видимост 200-250 метра, но не може да се използва докато няма сертефикат!

Коментар

Днес сутринта към 8:00 чух, че поне до 10:00 летището няма да работи нито за излитащи нито за кацащи
                          Темпра 1,6 i.e. 1994г. 853C1000 LPG
                          Някога в миналото караше Фиат 127 1983г. 127A6.054
                          Совалката средно на LPG
                          Отишъл в затвора, попаднал на хора и станал човек

Коментар

Благодаря на всички отзовали се. Самолета кацна благополучно с малко закъснение заради маглата. Добре че пилота е българин и се е пристрашил да каца само по уреди.

Коментар

moko написа:
                              toko написа:
                              Колега, след като въобще си нямал намерение да помогнеш, просто не е имало нужда да пишеш каквото и да било.
                              ей киселяк, не стига че ти отварям очите как сам да се справяш сам, не да се молиш на хората, а и ми се правиш на интересен! то си е за теб в крайна сметка!
                              "То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.

Коментар

Working...
                              X