Добър ден на всички. Интересува ме:1. Летището приема ли полети вече, защото разбрах, че има голяма мъгла;2. Можите ли да разберете кога пристига на летището полет от Щатите. Не знам дали е директен или със смяна, само знам че трябва да е тръгна от Източното крайбрежие (Ню Йорк или Масачузетс) тази нощ към 24,00 или 01,0 часа наше време. Благодаря на отзовалите се.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колеги от София, Моля за помощ-Мерси на отзовалите се!Заключ
Collapse
X
-
Re: Колеги от София, Моля за помощ
moko написа:Добър ден на всички. Интересува ме:1. Летището приема ли полети вече, защото разбрах, че има голяма мъгла;2. Можите ли да разберете кога пристига на летището полет от Щатите. Не знам дали е директен или със смяна, само знам че трябва да е тръгна от Източното крайбрежие (Ню Йорк или Масачузетс) тази нощ към 24,00 или 01,0 часа наше време. Благодаря на отзовалите се.Bravo 1.6 16v
Коментар
-
chris написа:Ми кажи с коя авиокомпания е. Летището в момента работи. Ако кажеш авиокомпанията и от къде излита ще те кажа в колко каца.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:chris написа:Ми кажи с коя авиокомпания е. Летището в момента работи. Ако кажеш авиокомпанията и от къде излита ще те кажа в колко каца.Bravo 1.6 16v
Коментар
-
Vladim написа:chris написа:Ми кажи с коя авиокомпания е. Летището в момента работи. Ако кажеш авиокомпанията и от къде излита ще те кажа в колко каца.Fiat Stilo 1.8 16V
Коментар
-
Виж на този адрес:http://www.sofia-airport.bg/Настоящата - Ford Focus ST
Бившата - Bravo GT - мъничко, черничко, тук - там стъпва ...
Франкенщайн - R.I.P.
Fiat Ducato Heku Wohnmobill 530 '87 - НАБОРЪТ
Коментар
-
Stoyan_68 написа:Това за сертификата откъде го знаеш? На летището ли работиш? А кой издава сертификата и какво им липсва, че нямат?Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
moko написа:toko написа:значи колега, на 144 имат телефона на аерогарата в сф, по-добре провери сам!"То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар