Здравейте хора, с майка ми сме се хванали малко да освежим старата дървена дограма, но тези 2-3дена успяхме едва само с единия прозорец. Играчката е голяма, сваляне шкурене, сваляне на стъкла после силикон и т.н. Та да ви питам, някой използвал ли е такива пистолети, гледам, че има от 50лв - RAIDER до 150+ нагоре BOSCH и други. Идеята ми е, че по-лесно и бързо ще се боядисат, макар и с 2 ръце ще съхнат по-бързо. Аз понеже нямам опит с четката и кофти ги правя си мисля, че с пистолета ще станат много по-добре.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ел. пистолет за боядисване - мнения?
Collapse
X
-
Райдер не взимай.Пълен боклук са.
На ЛИДЛ марката Парксайд или нещо подобно стават.Достатъчно прилично са направени и на почти всички инструменти/уреди гаранцията им е 3 години, като ти ги сменят без проблем ако си пазиш касовата бележка.
Бош е още по-добре, но остава въпроса дали си струват в повече парите, ако само веднъж се ползват или само за любителски/непрофесионални цели.
Трябва да внимаваш обаче да не нагрееш без искаш много там където е стъклото, че ще го пукнеш.
Миналата седмица продаваха в ЛИДЛ някаква електрически уред за циклене/премахване на боя от дърво.Лошото на този уред е че наранява повърхността на дървото, защото я обработва с въртяща се телена четка.алфист по рождение, италианец по желание
-
Raider ги забрави на цяло. Освен BOSCH, ти препоръчвам да обърнеш внимание и на Wagner. Това при условие че решиш да вземеш нещо различно от "детска играчка".Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Купих си Райдър преди месец. Пръснах си таваните с бял латекс и стана чудно. Взех средния модел на цена 70 и нещо лева. Има си малка "чашка" с отвор отдолу, с която да си нагласиш правилната гъстота на боята. Като съществен недостатък мога да изтъкна постоянната въздушна струя - пускаш-непускаш боя, пистолетът си духа като за световно. И ако си постлал незакрепени найлони, става весело, че чак ти се реве. Но ако се постараеш всичко да е залепено и изолирано, боядисването е удоволствие.Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
-
sok1 написа: Преглед на мнениетоRAIDER RD-SGC06Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v
Коментар
-
GaTio2 написа: Преглед на мнениетоКолега за всякакви бои ли става? Какво си правил с него?Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар