Пиян до козирката мъж блъска по случайна пътна врата. Отвътре се чува бесен лай.
- Стига бе, жена! Малко закъснях... Не се сърди!
През оградата се показва запенената муцуна на ротвайлер
- Ааааа, и майка ти си поканила...
Пияница се прибира. На входа пада и го захлупва корито. На сутринта се събужда - гледа покрит
- Мамка му, тия са ме погребали. Чука по коритото - комшо дай една ракия пак на 40 ще ти я върна...
Наркоман пушел много трева и един ден изпушил прекалено много и умрял. Отишъл в ада и гледа навсякъде расте марихуана. Не можел да повярва на очите си, и така свил си цигара, но нямал огънче. Повървял малко, срещнал един дявол и го попитал:
- Имаш ли огънче?
- Ако имах тук щеше да е рая.
Двама приятели пият в бар. По едно време единия се гътва от стола, пада на земята и заспива на място.
Другия казва на бармана:
- Ей това му признавам на него, винаги знае кога да спре.
Всички важни събития в живота на човека се случват, когато е съвсем гол: раждането, първия се-кс, последната вноска за ипотеката...
Хари Потър... Единственият филм, в който виждаме мъже да използват метла
- Ленче, не знам какъв точно шоколад харесваш, затова ти взех три ракии.
Из форума на наемните убиици:
Насочих пистолета към жената и я попитах има ли последно желание. Три часа говори! Застрелах я, още три часа говори!
- Стига бе, жена! Малко закъснях... Не се сърди!
През оградата се показва запенената муцуна на ротвайлер
- Ааааа, и майка ти си поканила...
Пияница се прибира. На входа пада и го захлупва корито. На сутринта се събужда - гледа покрит
- Мамка му, тия са ме погребали. Чука по коритото - комшо дай една ракия пак на 40 ще ти я върна...
Наркоман пушел много трева и един ден изпушил прекалено много и умрял. Отишъл в ада и гледа навсякъде расте марихуана. Не можел да повярва на очите си, и така свил си цигара, но нямал огънче. Повървял малко, срещнал един дявол и го попитал:
- Имаш ли огънче?
- Ако имах тук щеше да е рая.
Двама приятели пият в бар. По едно време единия се гътва от стола, пада на земята и заспива на място.
Другия казва на бармана:
- Ей това му признавам на него, винаги знае кога да спре.
Всички важни събития в живота на човека се случват, когато е съвсем гол: раждането, първия се-кс, последната вноска за ипотеката...
Хари Потър... Единственият филм, в който виждаме мъже да използват метла
- Ленче, не знам какъв точно шоколад харесваш, затова ти взех три ракии.
Из форума на наемните убиици:
Насочих пистолета към жената и я попитах има ли последно желание. Три часа говори! Застрелах я, още три часа говори!
Коментар