Не изхвърляйте боклук! Може да го поканят във "ВИП" брадър!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Я малко вицове - част 3
Collapse
X
-
blue_coconut написа: Преглед на мнениетоНе изхвърляйте боклук! Може да го поканят във "ВИП" брадър!Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
NikMar написа: Преглед на мнениетоЖената е като скоростна кутия - най-трудно влиза задната
Коментар
-
snake написа: Преглед на мнениетоТоя го крада за Фейсбук
Генко Тариката от Перник с нетърпение чакаше момента, в който ще може да си купи на старо хибриден "Голф", за да му сложи газова уредба ...Последна редакция от blue_coconut; 12.11.2018, 10:34.
Коментар
-
Доказателството, че Аллах е създател на познатата ни вселена е, че всичко започва с Големия взрив.
- Колко е наемът на този прекрасен апартамент?
- Госпожо, това е магазин за алкохол.
Майка към детето:
- Ако не слушаш, ще кажа на татко ти да не те води вече в зоопарка!
- То пък на мен много ми се ходи! Да седя на един стол и да гледам как някакви лелички се събличат!
Джон и Майк си пият бирата в един бар.
Джон пита Майк:
- Майк, на теб случвало ли ти се е да искаш да кажеш едно нещо, а то да излиза съвсем друго? Ето аз например онзи ден исках да кажа " Може ли един билет до Питсбърг", а излезе " Може ли един либет до Цицсбърг".
- Да, Джон! Онзи ден исках да кажа на жена ми "Подай ми захарта", а излезе "Кучко проклета, ти ми съсипа живота!".
Не разбирам, защо за гола жена казват, че си показва прелестите, а за гол мъж, че си показва срамотиите?
А чухте ли за новият вагинален крем "Дълбочко"?Последна редакция от dikanio; 14.11.2018, 18:42.
Коментар
-
Попитали жените как го поемат. 30% отговорили орално, 50% нормално и 20% като се случи. Никоя не попитала за какво става дума.
Ако си купиш кола в която е заченато дете според новите закони, значи ли че ти си му баща?
Бонус малус изначавало бонус за застрахователите и малос за клиентите.Последна редакция от NikMar; 14.11.2018, 23:19.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар