Мимето разбра, че е остаряла, когато към обидните надписи по неин адрес в асансьора почнаха да добавят и "леля".
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Я малко вицове - част 3
Collapse
X
-
Кочина.Свиня майка с прасенца.Всички мърляви и се натрупали на коритото и се тъпчат с помия.Отстрани стои едно чистичко и розово прасенце,яде културно с лъжица и със салфетка си бърше зурличката.Свинята-майка процежда през зъби към него:"Абе,ти кво си мислиш,че няма да те направят на наденица,а на тирамису ли?".1.Безплатният секс развращава,платеният-озлобява.
Коментар
-
Клиент в месарски магазин вижда колбас,с цена 2лв.Взима половинка,отгръща хартията,разглежда го и казва:"Абе за два лева не очаквах кой знае какво,ама тук виждам трески".Продавачът му отвръща:"Ми за два лева искаш някой да ти извади и кучето от колибката ли?"1.Безплатният секс развращава,платеният-озлобява.
Коментар
-
Някъде в Родопите правят интервю с пастир,който навършва 120 години.
-На какво се дължи вашето дълголетие?
-Работя на чист въздух,а това е много полезно.Но по-важното е ,че последните 100 години аз казвам на говедата какво да правят,а не те на мен.
Кофти ситуация-да заведеш гаджето си на гости на приятел за първи път и телефонът й автоматично да се свърже с рутера.Последна редакция от pavyan; 28.08.2018, 13:15.1.Безплатният секс развращава,платеният-озлобява.
Коментар
-
- Пил ли сте?
- Не!
- Дрегерът показва над 2 промила.
- Повреден е, ето ви 200 лева за ремонт!
- Вие сте пиян, защо карате в това състояние?
- Епа щото не моем да ходим...Последна редакция от NikMar; 29.08.2018, 11:36.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
Последна фаза на импотентност - когато се налага да помагаш на пръста с език.
Отидох на работа в Израел още деветдесета година. Там в град Назарет се събрах с една руска еврейка, дете ни се роди. Кръстихме го на баща ми — Христо. Един такъв русоляв, синеок — не еврейче, а ангелче. Жената няма претенции за вяра, нали идва от страната на Ленин и Сталин — атеист. Обаче аз малко си вярвам и особено като си дойда в София, винаги ходя в църквата „Александър Невски“. И това лято така направих.
До нас една баба — слаба, черна и парцалива — плаче и Богу се моли за дребни човешки неща: още двайсетина лева към пенсията, да е зимата мека, че малко въглища да изгори, да докарат от евтиния аспирин… Синът ми никога не е виждал сиромашия и през цялото време гледаше бабата в устата в усилие да разбере всичко — все пак българския му е само от мене. По едно време очите му се наляха, пусна ми ръката и приближи към нея.
— Бабо, не плачи. Всичко ще се оправи. Ще имаш пари. И ще е топло, много топло… Лекарствата няма да ти трябват…
Тя отвърна очи от иконите, погледна го — бял, с руси къдри, добър, сякаш не е от този свят, и унесено попита:
— Кой си ти, миличкото ми?
— Христо.
— Откъде си, ангелче?
— От Назарет.
Бабата тупна като круша… Докторите в „Пирогов“ не успяха да я убедят, че е говорила с обикновено българско еврейче…Последна редакция от dikanio; 03.09.2018, 21:21.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар