Обожавам сватбите!
Невястата се прави на девствена, младоженеца се преструва, че е намерил единствената, родителите от двете страни дават вид, че се харесват. Само гостите са искрени - дошли са да се наплюскат!
Арабин споделя в мъжка компания:
- Вие, християните, сте по-практични от нас. На Изток сме принудени да издържаме големи хареми, докато вие тук сте разхвърляли любовниците си по домовете на приятелите.
- И Вие твърдите, че не сте съобщили за открадната кредитна карта, защото крадецът е харчил много по-малко от жена Ви?
- Точно така.
- А сега защо сте подали заявление за кражбата?
- Имам усещането, че картата вече е в ръцете на жената на крадеца!
Любов е когато всяка вечер я изпращаш до тях, а тя не вика полицията, въпреки че не те познава.
- Вие откъде се обаждате?
- От 'асково.
- Моля? Не ви разбрах?
- От 'асково - повтаря другият.
- Не ви разбирам?!
- 'Aсково бе! - ядосва се вече другият - 'асково, кат 'ляб!!!
Семеен разговор:
- Какво има?
- Нищо, добре съм.
- Не, бе, какво има за ядене?
Невястата се прави на девствена, младоженеца се преструва, че е намерил единствената, родителите от двете страни дават вид, че се харесват. Само гостите са искрени - дошли са да се наплюскат!
Арабин споделя в мъжка компания:
- Вие, християните, сте по-практични от нас. На Изток сме принудени да издържаме големи хареми, докато вие тук сте разхвърляли любовниците си по домовете на приятелите.
- И Вие твърдите, че не сте съобщили за открадната кредитна карта, защото крадецът е харчил много по-малко от жена Ви?
- Точно така.
- А сега защо сте подали заявление за кражбата?
- Имам усещането, че картата вече е в ръцете на жената на крадеца!
Любов е когато всяка вечер я изпращаш до тях, а тя не вика полицията, въпреки че не те познава.
- Вие откъде се обаждате?
- От 'асково.
- Моля? Не ви разбрах?
- От 'асково - повтаря другият.
- Не ви разбирам?!
- 'Aсково бе! - ядосва се вече другият - 'асково, кат 'ляб!!!
Семеен разговор:
- Какво има?
- Нищо, добре съм.
- Не, бе, какво има за ядене?
Коментар