Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се ! - част 8
Collapse
X
-
Слав написа: Преглед на мнениетоСтига де...те ако продаваха само по четири коли на година как изобщо и защо изобщо биха съществували?
А днес реших, че няма да гледам началото на новините, защото винаги започват с възможно най-депресиращите и страшни неща по света и у нас. И в съчетание със сивото време навън, наистина е много зловещо. Та започнах да ги гледам, ама чак когато би трябвало да започне развлекателно-веселата им част. И тогава показаха новата Мис България... Дано не ми се яви на сън!
Чудя се, съвсем искрено, свършиха ли хубавите жени в България, че това нещо го направиха Мис?
Последна редакция от snake; 09.11.2020, 21:41.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Начи, оплаквам се! Тъпата кола се разпада в последните 2 месеца. Първо се прецака куплунга на вентилатора. Опрайхме го. После клапата за външен въздух взе да работи когато си иска. Най-вероятно пак куплунг. Издебнах я в отворено положение и вече не я пипам. Отпреди малко чистачките спряха - сигурно пак някой куплунг. ВъзмУтен съм!браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
-
Да ъп-нем малко темата с една хвалба от мен! Вчера станах собственик на втория (засега) Фиат в живота ми, а именно Браво 2 1.4 150 к.с., по мое желание исках да бъде черна, 150 к.с., и след дълго търсене, в правилния момент излезе точно такава.През вчерашния доста луд и топъл ден успях да й навъртя малко над 100 км., и мога да кажа, че съм изключително доволна.
Коментар
-
blue_coconut написа: Преглед на мнениетоДа ъп-нем малко темата с една хвалба от мен! Вчера станах собственик на втория (засега) Фиат в живота ми, а именно Браво 2 1.4 150 к.с., по мое желание исках да бъде черна, 150 к.с., и след дълго търсене, в правилния момент излезе точно такава.През вчерашния доста луд и топъл ден успях да й навъртя малко над 100 км., и мога да кажа, че съм изключително доволна.
Да се похваля и аз, онзи ден си взех Купе, 2.0, 16в турбо за реставрация.
Коментар
-
JTR написа: Преглед на мнениетоЧестито за Бравото! Много безаварийни километри.
[ATTACH=CONFIG]108785[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]108786[/ATTACH]Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power
Коментар
-
JTR написа: Преглед на мнениетоЧестито за Бравото! Много безаварийни километри.
[ATTACH=CONFIG]108785[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]108786[/ATTACH]Пу пу, много хубав цвят, красавица си е!
Много късмет! Показвай снимки от време на време до къде е проекта.
Коментар
-
Оплакване 1: Пералнята ни, Уърпул, е от 26.02. на ремонт и още не е готова!
Хвалба: Имаме нова пералня, от края на февруари.
Оплакване 2: Имаме нова тоалетна /втора в апартамента/, която се олива /казанчето/ и не работи нормално. Ще я сменим, но 50-те лева за монтаж трябва да се платят наново...
Оплакване 3: Телевизорът в къщата от доста време маже цветовете.
Хвалба 2: Сменихме телевизора с LCD. Опасението ми беше, че на баща ми ще му се развалят очите.Правият ъгъл на личното местоимение мъти яйцата си върху корен квадратен.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар