Педалетките с регистрация ли са ... ! Май не са. Електро двуколките с мошност от 250w на задвижващото кололо ... що да са?
Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?! http://www.keepfighting.ms
Ай да се оплача - след 12 години вярна служба Мареа-та изплю семеринга на колянов вал, заради разпадащ се маховик. И понеже си я обичам - я ремонтирах.
Ай да се оплача - след 12 години вярна служба Мареа-та изплю семеринга на колянов вал, заради разпадащ се маховик. И понеже си я обичам - я ремонтирах.
Е, 12 години още не очаквам да съм с нея, но понеже Opel Meriva-та, която ми е резервната кола не ме кефи (не съм я купувал или избирал аз, такова неграмотно нещо не бих си купил, но за без пари мога да го карам понякога) си ремонтирах Мареата. Цифра излезе хем с маховик от морга, но... квот такова, за 12 години да ми е стъпила по 100лв/година за ремонти. Дори съм тръгнал да рециклирам фаровете и да ги преправям малко, че са с потенциал - дневни светлини извън фаровата секция + мигачи, но когато са готови новите фарове ще се похваля. Две-три годинки още да изкара - берекет
Всеки скутер е задължен да се движи по пътното платно, да имат регистрационни номера и всичко останало, каквото е изискуемо като за нормално МПС. Било то и ел. скутер.
ВО е пророк, лош - добър ... времето ще покаже! Обаче всичко някакси ескалира от ден на ден, а всъшност може би, някои лобита виждат заплаха за бизнеса си и провокират това !? Не съм фен на някакви фантастични сценарии, но някои раОти са видни и с просто око.
Само да вметна и похваля, тая вечер се разходих в центъра на Пловдив и се накефих страхотно за това как изглежда градът ми в навечерието на празника ни. Много хубав се получи централният площад, градската градина до него и учудващо за мен, новите НИ разкопки.
Приятели разходете се до Пловдив, няма да съжелявате!
Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?! http://www.keepfighting.ms
BO, от статията разбирам, че ел. скутерите нямат право да се движат по пътищата, а не че трябва да се управляват там.
Наистина съм с две ръце за това. Ако няма велоалеи или алтернативни алеи за тях, наистина е опасно и престъпно да се управляват в платната отредени за МПС. Аз почти не слизам от моето, карам го по велоалеите, с които е опасан целия ни град и до сега не съм имал никакви проблеми с пешеходци, МПС и велосипедисти. Когато пресичам пешеходни пътеки, винаги го правя слезнал от него. Ако не се кара на алеи отредени за велосипеди си е безсмислено и опасно човек да притежава такова нещо. Пък че има хора недоволни от появата на тази алтернатива за движение - има. Само аз си спестявам над 50 лв. на месец за гориво, плюс разходите за сини и зелени зони...Пък и се пристрастих към скутерчето мамка му. Това сутрин и вечер да не мисля за задръствания, за паркиране, трафик и алабализми, определено ми действат добре, освен това и някак си се чувствам по-неангажиращо и по-млад да речем.
A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Преди да я взема е седяла в автокъщата с вдигната ръчна, около година (може и повече). Заради това като съм им звъннал, че искам да я взема, са я дърпали с друга кола за да разлепат задните спирачни.
Коментар