Триста кила сливи и 50 кила захар в 3 бидона, ще искат хубаво мезе
Доста материал си заложил, но за мезето май повече време трябва да отделиш. Пожелавам Ти подобаващо количество светена вода да изкараш от бидоните.
И за да не съм офф-днес се сварих в собствен сос до 15.00ч. на открито. ЕГНто май започва да си казва тежката дума.
...И за да не съм офф-днес се сварих в собствен сос до 15.00ч. на открито. ЕГНто май започва да си казва тежката дума.
Със сигурност и ЕГН - то ни пречи, но и аз съм гроги днес. След няколко дена изкарани в Пампорово с якета и връхни дрехи, с максимални температури от 19-20 градуса, днес отпътувахме от там на 17 градуса, като по време на пътуването ни и спускането ни към низините, температурата се вдигаше до достигането на 35 градуса. Убийствен "контраст", само за 3-4 часа преход.
A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Да се похваля пазарих си къща в едно село около София
трябва да се постегне че не е обитавана скоро - има път до нея и не е на високо.
Има вода и ток и доста двор. Може пък да взема да го насадим.
Аз ще ти изкажа съболезнования, колкото и странно да звучи. Купил си си много работа за незнам колко си пари, но както казва народа "Луд умора няма, само се поти". Ама като ти се робува, карай с мерак. Пиша го от собствен опит, имаше момент в който слугувах по неволя на 4 къщи.
FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Ми къщата е в Извор -Перник
От много глава не боли особено това аз и без това и сега съм на 4 места.
Цената е добра . С резачка за по големите дървета който са храсти .
Има да се праят после пътеки около къщата и вътре да се освежи .
Ние бахме тук на Княжево но нали си взехме апартамент и сега да има къде да ходим .
Не е оправдано за се взима къща само ако е за събота и неделя да се ходи .
Има нормални стай за по 30 лв за трима например в Банско .
Абе ако ме изгони жената да имам къде да ида .
... Абе ако ме изгони жената да имам къде да ида .
Иначе, честито защото това, поне за мен си е голям кеф! Къща с двор, далеч от инкубатора! Говори ми, говори ми! Бравус, сега требе някоя овошка да набучиш!
Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?! http://www.keepfighting.ms
Коментар