FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
EX.FIAT REGATA 1.3 1984 г :EX.FIAT TIPO1.4 1988 г .EX.FIAT TEMPRA 1.6 1997 г
EX.FIAT PUNTO mk2 1.2 8v 2002 г :EX.FIAT GRANDE PUNTO 1.2 8V 2007
FIAT SEDICI 1.6.16V 4X4 2010 г.Nissan Qashqai+2 petrol 4×4 2010.
Пич мен ме е страх от високото :D ако се кача на 1 стълба на 2 метра и погледна надолу ме хване страх :D.Камоли ако увисна пред моста да скачам сигурно ще се вцепеня като пън
стига бе няма нищо страшно. А ако ви кажа че преди няма и месец влизах да плувам в една от баластиерите до софия сигурно съвсем ще обявите за ненормалник. там е скромно на метър навътре дълчочината е 5 метра.
Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Хвалба: Оправих си климатика, сега духа студ... ,май ще се разболявам хаха
Оплакване: Още не мога да свикна, че сутрин не съм на работа и се будя рано.
Хахах аз затова не искам климатиk без климатроник или termotronic ставс много студено.Друго си е парното на пунтото пускаш студено и почва горещо след малко в жегите
Оплакване: не е работа с тия климатици да духат студ...вече съм болен. Хвалба: Аз, жената и колата заминаваме на обиколка из Родопите за седмица.
Нещо не го ползваш както трябва, а както ти се иска. След като седнеш в колата, задължително отваряш прозорците за поне минута, след това пускаш на мин температура и след 30 сек. затваряш прозорците , обръщаш на вътрешно въртене и нагласяш на 25-26 градуса. Ако искаш пробвай. Поздрави
Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Нещо не го ползваш както трябва, а както ти се иска. След като седнеш в колата, задължително отваряш прозорците за поне минута, след това пускаш на мин температура и след 30 сек. затваряш прозорците , обръщаш на вътрешно въртене и нагласяш на 25-26 градуса. Ако искаш пробвай. Поздрави
Привет, колега! Ползвам го именно така, е може би 23-4' градуса, но жената все и е топло, не че се оправдавам де хаха.." не бях аз" Поздрави и от мен!
Коментар