Така е Дидо, но алтернативи ти трябват там където живееш. На мен Марешки ми е на около 30км отиване и връщане от вкъщи. Аз разликата в парите ще я вкарам в път и отделно време ще загубя. Около мен има сиг 15 бензинджийници и на всички цената е сходна. Има една гнусна газ станция "Браво газ", където цената на ЛПГ-то е на 0,99лв, но не я препоръчвам на никой.
Стига бе.
Ти почна като един колега, дето мястото на Софийските срещи в Хиподрума му било далече и предлагаше среща в Дружба.
Аз ходя да зареждам на 80 км. (в едната посока), във Враца и пак си избивам парите от разликата в цените (30 ст/литър).
Оплаквам се: Хвана ме някакъв грип. Най-мразя лятото да съм болен, мамка му!
Стига бе.
Ти почна като един колега, дето мястото на Софийските срещи в Хиподрума му било далече и предлагаше среща в Дружба.
Аз ходя да зареждам на 80 км. (в едната посока), във Враца и пак си избивам парите от разликата в цените (30 ст/литър).
Оплаквам се: Хвана ме някакъв грип. Най-мразя лятото да съм болен, мамка му!
Щом няма да си вярваме, ще доказвам Алфата ми гори 10/100 бензин градско и 12-12,5/100 газ. Преди да сложа газта цената на бензина с отстъпка в Еко беше 2,01лв, а на Марешки 1,89лв. Разликата е 0,12лв. Ако приемем, че сипя 50литра *0,12лв, означава, че съм спестил 6лв. Което в литри по марешки цени е 3,17л. При разстояние 30км и разход 10/100, означава, че ми трябват 3л. Сега са 30-40 стотинки няма да обикалям в задръстванията.
Сега на газ да споделя как е положението 0,89лв по Марешки и 1,04 с отстъпка по др места (0,15лв разлика). Бутилката ми събира 20л ->спестявам 3лв, което са 3,37л по марешки цени. А аз ще изхабя към 4 литра.
И да цените на Марешки в Сф, не са като цените по другите му бензиностанции. И едно ходене/връщане до Люлин освен километрите, за да не ми отнеме 3 часа време трябва и в определен часови пояс да ходя. Абе сметнал съм го споко
П.П оздравявай, че лятото е най-гадно да си болен
ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Абе то имаше някакъв масов бацил в края на миналата седмица. Аз понеделник и вторник бях като след зверско препиване. В сряда тъкмо ми просветна, тя пък колата ми уби настроението.
Дано утре всичко мине ОК при смяната и няма допълнителни поражения, че ще е една крива, крива седмица.
Как да няма адреналин?
И аз така уж всичко наред, докато не ме сложиха на парапета и да трябва сам да се метна.
Аз скачах от Витиня и да си кажа с никаква кола не съм изпитвал такъв адреналин, който си го спомнях дни наред.
Да не би да си скачал от нещо ниско?
е как бе, ама е скучно ни адреналин ни, абе нямаше адренал под никава форма, после на мафистралата си го наваксах,
Ти скача ли или закара някой да скочи?
EX.FIAT REGATA 1.3 1984 г :EX.FIAT TIPO1.4 1988 г .EX.FIAT TEMPRA 1.6 1997 г
EX.FIAT PUNTO mk2 1.2 8v 2002 г :EX.FIAT GRANDE PUNTO 1.2 8V 2007
FIAT SEDICI 1.6.16V 4X4 2010 г.Nissan Qashqai+2 petrol 4×4 2010.
Коментар