Днес,след дълго умуване със съпругата ми се сдобихме с първото ни Ламборгини.Е,реално след 10 дена ще пристигне,но да се похваля.Наздраве,ние сме на винце сега
Днес,след дълго умуване със съпругата ми се сдобихме с първото ни Ламборгини.Е,реално след 10 дена ще пристигне,но да се похваля.Наздраве,ние сме на винце сега
Казано честно, вчерашната луна не е кой знае какво, сравнена с примерно тая от миналия месец. А и не познавам любител астроном, фен на луната. Естествено всички започват от нея, но впоследствие, тя се превръща в един от най-досадните светлинни замърсители от който не можеш да избягаш и най-вече пречи да видиш това:https://www.google.bg/search?q=celes...w=1280&bih=752
Аз пък за пръв път ще се похваля с нещо лекоо необичайно, след като вече почти си оправих фиата с филтри, масла и т. н. вече взех и изпита за книжка и скоро ще си го карам спокойно и по сервизите разбира се за работата която немога аз .
Ей тоя народ кара като облъчен.Днез един фен от силния пол,ме зажули и оправданието беше: Уф извинявай,ама аз така да се прибера и да направя място.
да караш с 50(като никога) и същия оФльоф като теб да реши да ти сменя боята.Съдбата има извратено чувство за хумор.
Два калника,врата и огледало за боя,а мигача е счупен.
Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart
Пак си се разминала леко... Моето пунто трябва да го хвърля на вторични заради един, който реши, че знака СТОП не е за него. Къде са им акълите на тези хора?
Коментар