Почти по същия начин купих Стилото само, че то беше покрито с 10-ина см сняг, та и цвета не можах да видя.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се ! - част 8
Collapse
X
-
Това си е магия!
Аз също купих така ... два пъти разгледах вън-вътре, припалих и взех. Нооо важното бе,че запали на / - 10/ без обезпокоителни фонари.
Да се похваля... ремонтен комплект KYB и макферсона е шест, останалото окачване тоже!
Но рейката е капут, електро е ... !
Дали се ремонтират тея пущини?Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Няма лъжа и измама - продадох си колата, която с любов наричах Red Line! Вчера ми се плачеше на раздяла, защото искрено обичах тази кола . Да кажем, че беше един произведен в Турция фиат от не особено висок клас, ама много ни допадаше - и на мен, и на жена ми. Любов необяснима.
Оказа се, че съм забравил да дам на новия собственик малкия талон. Та днес пак се видяхме в София и ... установих, че съм я прежалил. Нямаше тръпка при срещата. Може би нещо се пречупи в мен, като я видях с друг зад волана, седнал на моята седалка , а може би защото вече съм влюбен в друга кола .
Сбогом, Червена Линия! Прощавам ти изневерите
Последна редакция от snake; 19.01.2020, 09:20.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа: Преглед на мнениетоНяма лъжа и измама - продадох си колата, която с любов наричах Red Line! Вчера ми се плачеше на раздяла, защото искрено обичах тази кола . Да кажем, че беше един произведен в Турция фиат от не особено висок клас, ама много ни допадаше - и на мен, и на жена ми. Любов необяснима.
Оказа се, че съм забравил да дам на новия собственик малкия талон. Та днес пак се видяхме в София и ... установих, че съм я прежалил. Нямаше тръпка при срещата. Може би нещо се пречупи в мен, като я видях с друг зад волана, седнал на моята седалка , а може би защото вече съм влюбен в друга кола .
Сбогом, Червена Линия! Прощавам ти изневерите
[ATTACH=CONFIG]107879[/ATTACH]Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power
Коментар
-
dobrujanetza написа: Преглед на мнениетоПожелавам Ти да скъсаш найлонните на някоя от магазина!Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа: Преглед на мнениетоНовата ми любима . Стана на 126 км. като се прибрах в Пазарджик. Аз ѝ свалих лепенките в магазина . Пожелайте ми късмет!
[ATTACH=CONFIG]107880[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]107881[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]107882[/ATTACH]Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power
Коментар
-
snake написа: Преглед на мнениетоНовата ми любима . Стана на 126 км. като се прибрах в Пазарджик. Аз ѝ свалих лепенките в магазина . Пожелайте ми късмет!
[ATTACH=CONFIG]107880[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]107881[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]107882[/ATTACH]
Коментар
-
yeksuh написа: Преглед на мнениетоКак е магистрално. Има ли сила ? Бучи ли много по твойте критерии? Питам, защото правих тест драйв на Vesta Cross и по мойте критерии вътре бучеше почти като стара Лада и като че ли нямаше този ряз, който би трябвало да го има 122 коня двигател. Знаеш, на тест драйв изобщо не се жали кола, а пък аз личната ми, където я жаля повече като че ли има по-голяма динамика.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар