Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се ! - част 8
Collapse
X
-
Вчера за сефте пробвах такова и съм повече от очарован!
Без проблем движеше моите 122 килограма по баир!
ИСКАМ!!!!"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
M5kovИ никога, ама никога недей да съдиш за някого от новина в блиц, даже те съветвам да изтриеш линка, за да не им правим още реклама.
Извинявай за нездравия разум, но първото ти изказване беше в типично кафяв стил, на база мнение единствено от горепосочените лайномети - "Разните му соросоидни фондацийки"
ПС: Що се касае за тротинетката. Ако се решиш на покупка, бих написал и още малко неща за размисъл в темата, която отворих преди няколко месеца.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Всичко е точно, извинявай, ако с нещо съм те засегнал, даже не си спомням какво писах нагоре и ме мързи да го прочета отново
За тротинетката съм се навил, ама някак не ми се дават пари, че в края на септември ставаме четирима и ще имам по-важни разходи"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
M5kov написа: Преглед на мнениетоВчера за сефте пробвах такова и съм повече от очарован!
Без проблем движеше моите 122 килограма по баир!
ИСКАМ!!!!
И да се похваля. Бяхме с децата на Хунгароринг и покрай това поостанахме 3 дни в Будапеща. Изживяването си струваше отвсякъде, въпреки общо 26-те часа път с кола!
Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Чак опасни и отвратителни не, но трябва да се внимава, че ускоряват доста и управлението е малко "специфично"
Просто трябва да имаме адекватни велоалеи, а ние си нямаме. В Плевен е някакъв ужас, не знам кога ще хвана сопата, но през ден се врякам с разни кленове, спрели на "велоалеята", принуждавайки ме да навляза в платното за насрещно движение."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
Коментар
-
В Будапеща е пълно с тях, буквално извират отвсякъде. Движат се по тротоарите, по улиците, в парковете. Точно там се отвратих от тях . Иначе в Пазарджик все още са екзотика, но ми прави впечатление, че ги карат и деца - и то по пътното платно.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Ще са поредната скрап след няколко години. То и с ролери може да постигнеш същото - що не го правиш? Дори са по-евтини и по-компактни и още по еко френдли. Ама трябват умения, усилия - то и при тия трябват умения, ама не трябват усилия. Ето къде е ключа от бараката - трябват усилия.
А това е като асаньора - има стълби, ама има и асаньор - по-лесно е.FIAT Coupe 2.0 16V бензин/газ
Коментар
-
Тротинетки-скутери, няма как да са толкова неглижирани при условие, че са адски удобни!
Да се похваля: скоро ... два-три дни ще навъртим 1000км с тая машинка. Нямате си на представа, колко време за търсене на парко място ми е спестила.
За правила и тн. ... само се замислете, преди години, доста години всички си карахме балканчетата по улиците! Е сега някъде има И велоалеи, хубу ... нека! Ама то винаги си зависи от човечето, зад волана или на скутера, в случая.
Аз лично карам скутера на улицата, най-често, защото е най-бързо и кратко ... не казвам, че е правилно.Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Еми то на улицата трябва да ги караш - тротоарите са за пешеходци, освен ако няма обособени велоалеи по тях. Ако изхождаме от закона за движение по пътищата и направим съпоставка на велосипед с тротинетките, то:
Чл. 81. На водача на двуколесно пътно превозно средство е забранено:
5. да управлява превозно средство по площите, предназначени само за пешеходци; тази забрана не сеотнася за велосипедисти на възраст до 12 години.
На Витошка в София е забранено движението с велосипеди и има сигурно 15 знака - ама идиотите си карат и велосипеди и тротинетки и всякакви боклуци и ми идва да взема една бухалка и бой бой бой. Чат-пат съм виждал да им пишат актове, ама само чат-пат.Последна редакция от tambuhtaneca; 30.08.2019, 10:12.FIAT Coupe 2.0 16V бензин/газ
Коментар
-
На теория велоалеите са за велосипеди. Ел. скутер както и да го гледаш си е МПС. Нищо чудно като започнат велосипедистите да надигат шум, че това си е техния път, да забранят алеите да се използват от скутери.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа: Преглед на мнениетоНа теория велоалеите са за велосипеди. Ел. скутер както и да го гледаш си е МПС. Нищо чудно като започнат велосипедистите да надигат шум, че това си е техния път, да забранят алеите да се използват от скутери.FIAT Coupe 2.0 16V бензин/газ
Коментар
-
И то какво излиза? За велосипедите- велоалеи, за скутерите - скутер алеи, за тортинетките - тротиалеи /звучи като тротоар/. И така за всеки тип возило различни пътища и алеи, че то не остана място за тревички и пешеходци!FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
Според мен просто трябва да се категоризират - ако са с до 20-25 км/ч максимална скорост, защо да не могат да се карат по велоалея. Всичко накрая се свежда до максималната скорост с която превозното средство може да се движи.
Какво визираш под скутер? В моите представи е двуколесно превозно средство с 50 кубиков двигател. Те са задължени да се движат по пътното платно.
И от тук въпроса какво следва като ги няма тези алеи които визираш - просто се движиш по платното за движение в най-дясната част. Толкова е елементарно. Но не и по тротоара! Разберете, че тротоара е само и единствено за пешеходци! В Германия ако караш по тротоар с велосипед - глоба. Ако ходиш на велоалея - глоба. Ако караш по велоалея и се удариш в пешеходец по нея - горко му на пешеходеца от съдебни дела и обратно. Предполагам не само в Германия е така.Последна редакция от tambuhtaneca; 30.08.2019, 14:16.FIAT Coupe 2.0 16V бензин/газ
Коментар
-
tambuhtaneca написа: Преглед на мнениетоКакво визираш под скутер? В моите представи е двуколесно превозно средство с 50 кубиков двигател. Те са задължени да се движат по пътното платно.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар