Ние тук в България можем да се похвалим с доста бърз интернет на средно ниво потребител. В други доста по-развити държави е доста по-бавен като средна стойност. За някой от тях 32 си е съвсем нормално.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се ! - част 8
Collapse
X
-
Хвалба: Децата от ППМГ Бургас и СМГ София се заърнаха току що от ЮАР с един златен, два сребърни и два бронзови медала от индивидуалното и отборен бронзов медал от две възрастови групи на голям международен турнир. Дъщеря ми е сред медалистите.
Оплакване: Децата бяха изпратени с телевизия от ЮАР, тук интерес е проявила само една местна телевизия и никоя медия за сега. А кажете ми, как да си задържим децата тук, като държавата ни нехае, а медиите ни предпочитат да
пишат за новите джуки и дупе на НиЛо, или как някоя си изтегната на шезлонг нейде из родното ни черноморието се снимал как с премрежен поглед "пие"...пуканките си от сламка.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
ntodorov написа: Преглед на мнениетоХвалба: ... Дъщеря ми е сред медалистите. ...
Иначе чалгията е масовка ... и според мен няма спасение ... оплаках се!
Мога да се похваля, че ... въпреки че си смених турбото /сам, самичък/ с чистак ново, пак хвърля масло във всмукателния!?!? Нещо дренажа на турбината се е5ава, но ще сложа един възвратен клапан та да видимПежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Jimy написа: Преглед на мнениетоЧестито и голямо БРАВО! Кефа е голям и най-важното ... поддържайте огъня, защото без таквизи деца сме загубени!!!!
Иначе чалгията е масовка ... и според мен няма спасение ... оплаках се!....
с математика ( сигурно пропускам и други). Щерка ми така се отдаде на математика и физика, че вече ме плашат нейните амбиции. Само се опитвам да и кажа, че от тук насетне трябва да мисли за бъдещата си реализация. Разните му соросоидни фондацийки от типа "Отворено общество" ме плашат, защото днес финансират, а утре източват ресурса ни, а аз колкото и да усещам "забиването" на държавата
ни, чрез налагането на посредственост и примитивни ценности, "крещя" срещу това, да превръщат децата ни в зян за нас и в стръв за други държави...A17DTС/S
Коментар
-
ntodorov написа: Преглед на мнениетоРазните му соросоидни фондацийки от типа "Отворено общество" ме плашат, защото днес финансират, а утре източват ресурса ни..."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
M5kov написа: Преглед на мнениетоЩе ме извиняваш, но това изказване ми се струва далеч от здравия разум и реалността.
На дъщеричката - браво! И поклон!Последна редакция от Immortal; 08.08.2019, 20:54.
Коментар
-
M5kov написа: Преглед на мнениетоЩе ме извиняваш, но това изказване ми се струва далеч от здравия разум и реалността.
https://www.opensocietyfoundations.org/who-we-are
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9E...0%D0%B8%D1%8F)
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%94...80%D0%BE%D1%81
https://news.bg/world/otvoreno-obsht...-turtsiya.html
https://blitz.bg/obshtestvo/intervyu...ews623225.html
https://mgberon.com/2017/05/21/%D0%B...2%D0%B2%D0%BE/
...Допускам да не съм те разбрал правилно. Ако ме обвиняваш в липса на здрав разум за писанията ми, че тази фондация има нещо общо със Сорос се изненадвам на незнанието ти. Aко пък се съмняваш, че такива фондации организират, подпомагат, награждават и лансират наши будни деца и младежи, съм готов да ти предоставя неопровержими доказателства. И не, Сорос не е виновен. Нямам нищо против него ( за разлика от Орбан, Ердоган и румънците), защото той и неговата фондация правят и дават на будните ни младежи точно това, което заслужават, но се ядосвам, че държавата ни не може и не иска да им осигури същото. Нима не си съгласен, че лесно изпускаме мозъците си навън ? Знаеш ли например колко стипендианти от комисията "Фулбрайт" ( няма общо със Сорос, но има подобни идеи) имаме в САЩ ? Над 60 заслужили деца на година заминават там и не знам дали има едно, което да се е прибрало обратно. Срещу това "крещя", а пък ако гледам собствения си интерес, естествено че ще мисля най-доброто за детето си и със сигурност не бих я спрял от стипендия и развитие навън. За мен обаче ще си остане само голия патриотизъм и рискът да ме нарекат човек с нездрав разум.
ПС: Не изключвам, че е възможно да живеем в различна реалност де.Последна редакция от ntodorov; 09.08.2019, 10:33.A17DTС/S
Коментар
-
ntodorov написа: Преглед на мнениетоД Щерка ми така се отдаде на математика и физика, че вече ме плашат нейните амбиции. Само се опитвам да и кажа, че от тук насетне трябва да мисли за бъдещата си реализация. .........
А за общество, медии, новини ...................Колко познато ми звучи всичко това! . Не се ядосвай, така е за съжаление. Минали сме по същия път, големи успехи с липса на интерес от медии, или 3 телевизии на летището и вечерта, една една 15 секундна новина в само една от тях, сбутана в края на новините.
За фондациите не се коси, теории всякакви, но досега сме виждали само подкрепа за децата и май са единствените, каращи децата поне от време на време да се чувстват значими, е и по една среща при президента в края на всяка година.
Да се похваля и аз:
Синковеца наесен в ново училище, на първо желание в University of Cambridge .Lupo - The Monster
Е83 3D
Коментар
-
geo_g написа: Преглед на мнениетоДа ти е жива и здрава и все така успешна!
А за общество, медии, новини ...................Колко познато ми звучи всичко това! . Не се ядосвай, така е за съжаление. Минали сме по същия път, големи успехи с липса на интерес от медии, или 3 телевизии на летището и вечерта, една една 15 секундна новина в само една от тях, сбутана в края на новините.
За фондациите не се коси, теории всякакви, но досега сме виждали само подкрепа за децата и май са единствените, каращи децата поне от време на време да се чувстват значими, е и по една среща при президента в края на всяка година.
Да се похваля и аз:
Синковеца наесен в ново училище, на първо желание в University of Cambridge .Последна редакция от ntodorov; 09.08.2019, 11:10.A17DTС/S
Коментар
-
Нямам съмнения, че тази и други фондации се финансират от Сорос, просто не виждам нищо нередно в това, а само и единствено възможности, които тук гледат да бъдат оплюти по всевъзможни начини.
Изтичането на мозъци е съвсем нормално, в предвид кочината в която живеем.
Кочина в която правосъден министър джурка файловете, яхнал бял хакер, министър-председател вози мацки на мотокар и на джипка, прокуратурата се изживява като народен съд и милион други светли примери.
Тези момчета от фирмата за кибер сигурност да не би да са били глупави? Останали са в България, развили са бизнес и изведнъж ги заровиха под земята без съд и присъда. Тук на почит са завършените идиоти, а не умните хора.
Да направиш най-доброто за нея, няма нищо общо със собствения ти интерес, такова нещо във връзката баща-дъщеря просто не съществува.
Какъв по-голям патриотизъм от това да се гордееш, че тя е успяла в чужда държава и че е по-добра от хиляди други, за да бъде там?
И никога, ама никога недей да съдиш за някого от новина в блиц, даже те съветвам да изтриеш линка, за да не им правим още реклама.
Извинявай за нездравия разум, но първото ти изказване беше в типично кафяв стил, на база мнение единствено от горепосочените лайномети - "Разните му соросоидни фондацийки""Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
ntodorov написа: Преглед на мнениетоЧестито колега. Много се радвам за вас. Живо се интересувам, а ако не ти представлява трудност - ще ти бъда много благодарен, ако ме държиш в течение. Може и на ЛС.Радвам се за такива деца и стискам палци. Успех !!!
Никаква трудност. Напротив ще се радвам ако мога да помогна, ако не с друго, поне с опит и информация.Lupo - The Monster
Е83 3D
Коментар
-
ntodorov написа: Преглед на мнението... Срещу това "крещя", а пък ако гледам собствения си интерес, естествено че ще мисля най-доброто за детето си и със сигурност не бих я спрял от стипендия и развитие навън. За мен обаче ще си остане само голия патриотизъм и рискът да ме нарекат човек с нездрав разум.
ПС: Не изключвам, че е възможно да живеем в различна реалност де.
Колко си прав човече ... нямам думи, защото са те ... точно това което си написал!
На останалата баба и дядо на синът ми - казах, че Той ще вземе лична карта само и единствено за да си закупи и ползва еднопосочен билет за ... бъдещето си. Адски негативен съм, съжелявам ... това виждам.
edit. и нещо "дребно" да допълня, като ПОХВАЛ:
преди години в моя университет си мечтаехме за мастити бизнесмени или фирми, които искат да инвестират в млади и надъхани специалисти, визирайки назе ...та да ни забележат, ангажират и тн ... е нямаше такива интереси! обаче днес видях в новините, че в България, в наше училище решават да инвестират в обучението на млад специалист, който след това да се върне и да преподава, да работи като даскал в същото училище, което е завършил. БРАВО! Адски интересно и далновидно решение ... а БГ бизнеса де е ... той младия търпение няма! или както бабите са казали: шило в торба не стои! що ли!?Последна редакция от Jimy; 09.08.2019, 23:48.Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар