Реших да не отварям нова тема за това питане и смятам, че няма да е проблем. Какво правите със стара непотребна литература? Имам в предвид стара специализирана, като книги за стари компютри, програмни езици и други от сорта. Хем ми са излишни хем ми свиди да ги хвърля. Пазя например ръководство за компютър "Изот", ръководства застари версии на Windows, стари офиси, учебници за различни програмни езици: както казваше едн колежка "език бъзик", Фортран, Клипер, Оракъл и т.н. Имам и много книги по математика, но тя не остарява, тя е вечна. Моите деца отдавна са пораснали, но и двамата не станаха математици, но за книги по математика въобще нямам намерение да се оттървам от тях, най много някой от тях мога да ги даря на ТУ Габрово, щерката работи в библиотеката и нямам проблем, не ги изкупуват, а приемат само дарения.
FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Реших да не отварям нова тема за това питане и смятам, че няма да е проблем. Какво правите със стара непотребна литература? Имам в предвид стара специализирана, като книги за стари компютри, програмни езици и други от сорта. Хем ми са излишни хем ми свиди да ги хвърля. Пазя например ръководство за компютър "Изот", ръководства застари версии на Windows, стари офиси, учебници за различни програмни езици: както казваше едн колежка "език бъзик", Фортран, Клипер, Оракъл и т.н. Имам и много книги по математика, но тя не остарява, тя е вечна. Моите деца отдавна са пораснали, но и двамата не станаха математици, но за книги по математика въобще нямам намерение да се оттървам от тях, най много някой от тях мога да ги даря на ТУ Габрово, щерката работи в библиотеката и нямам проблем, не ги изкупуват, а приемат само дарения.
Редиш ги по мазета, шкафове, гардероби, килери и т.н. След време сами изчезват, без майтап. Не знам как, но след достатъчно време просто никой не може да ги намери. Така хем ги изхвърляш, хем не ти се свиди.
За математиките се оказа, че няма проблем, но за компютърните няма да ги вземат з/о държат на нова литература, което е логично. Имам възможност и да питам в градската библиотека, ще видим.
FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Да се оплача
Днес ходихме до НИШ на отиване добре почти нямаше чакане на границата
но на връщане почти 6 часа чакане от 12 гишета работят 6
А гастербайтери колкото щете имаше поне 4 км опашка и бавно върви.
Добре че минахме по стария път и се вляхме на половинага опашка.
Е това всяка година е така - в края на юни, до средата на юли турчолята се прехвърля от Германия в Турция и е мазало по границите, не само по сръбско-българската, а и хърватската и унгарската. После края на август трафика се обръща в другата посока.
Омръзнало ми е от тия чалми.
Границите приличат на битак.
Тия излизат и лягат да спят на тревата, изхвърлят сума ти боклуци по земята и става истински катун.
И това защото са малоумни и отказват да пътуват със самолет. Не знаят явно как да си купят билети и да стигнат до самолета, който пътува за 1ч, и пътуват 28 часа правейки мазало
Изпреварвам ги отдясно и ги предреждам на всички граници и изобщо не ми пука.
Коментар