Забравих:кефя се ,защото миналата година ми беше 378лв.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се ! - част 8
Collapse
X
-
S_BANKOV написа: Преглед на мнениетоВ енергото звъня ли после?Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power
Коментар
-
Оплаквам се от бюрократщината на КАТ! В талона на колата имам общо 26 бр. празни полета (със звездички). Отидох за промяна на данни и представих Декларация за съответствие от производителя на колата, заверен от официалния представител за България, с подпис и печат на български език. В тази декларация има информация за 21 от тези 26 полета. Останалите 5 просто не са за леки коли и затова няма информация. Тия глупаци от КАТ от всичките 21 възможни полета, които могат да попълнят, са попълнили едно-единствено поле - V9 - евро-категорията. Просто защото "Те другите не ви трябват!" и "Ми вие нали сте само за Евро!"
Е това е положението. Ако искаш, тука е така. Утре ще измислят нещо друго, което ще е по-скъпо ако няма данни в талона и по-евтино ако има. И пак на хорото.
Коментар
-
добре че е така все още, щото колко а-ли са без катализатори, със затапени ЕГР-и и без ДПФ-и. Това ако е в нормална държава - слагат стикера и край - туто финито докато не си оправиш колата. Да не говорим за доработките, ремаповете и спортните окачвания - всичко се пише в талона. Та....FIAT Coupe 2.0 16V бензин/газ
Коментар
-
morfein_a написа: Преглед на мнениетоДа се оплача! В петък ми изтича гражданската, в понеделник прегледа, а и данъка не съм плащал, така че във вторник, ще се разделя поне с 420лв. Главата ме заболя!
Та и при мене сумата е почти същата.
(и моето е оплакване)
Коментар
-
Тоя месец явно няма само на мен да ми е проклет
И аз съм в кюпа с каско и гражданска. Добре, че предния взех винетка, платих данъците и минах преглед, че ако се бяха събрали сега, щях да ям пастет"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Аз не знам моето за хвалба ли е, за оплакване ли... По малко от всяко. Обух любимата с нови гуми (по-скоро хвалба), но в "Диана" ми одраха кожата за изправяне на 4-те джанти (били много криви), наблъскаха яко тежести, затруднило дори тях, големите специалисти, да сложат нископрофилни гуми на тия 17-ки, при което добавиха нови забележки на джантите (по-скоро оплакване). От друга страна съм вече една идея по-близо до визията, която се гони - колата доста "клекна", благодарение на регулируемото окачване. Трети ден я карам така, все още нищо не е обърсала (огромна хвалба)!
И другия месец ще продължи да ми продънва джоба - ГО, данък и преглед ме чакат. Поне винетката е отметната...
Коментар
-
Immortal написа: Преглед на мнениетоАз съм на същото дередже, само че със седмица назад. И винетка не съм купил още на голямата кола.
Та и при мене сумата е почти същата.
(и моето е оплакване)A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар