Оплаквам се от бюрократщината на КАТ! В талона на колата имам общо 26 бр. празни полета (със звездички). Отидох за промяна на данни и представих Декларация за съответствие от производителя на колата, заверен от официалния представител за България, с подпис и печат на български език. В тази декларация има информация за 21 от тези 26 полета. Останалите 5 просто не са за леки коли и затова няма информация. Тия глупаци от КАТ от всичките 21 възможни полета, които могат да попълнят, са попълнили едно-единствено поле - V9 - евро-категорията. Просто защото "Те другите не ви трябват!" и "Ми вие нали сте само за Евро!"
Е това е положението. Ако искаш, тука е така. Утре ще измислят нещо друго, което ще е по-скъпо ако няма данни в талона и по-евтино ако има. И пак на хорото.
добре че е така все още, щото колко а-ли са без катализатори, със затапени ЕГР-и и без ДПФ-и. Това ако е в нормална държава - слагат стикера и край - туто финито докато не си оправиш колата. Да не говорим за доработките, ремаповете и спортните окачвания - всичко се пише в талона. Та....
Да се оплача! В петък ми изтича гражданската, в понеделник прегледа, а и данъка не съм плащал, така че във вторник, ще се разделя поне с 420лв. Главата ме заболя!
Да се похваля ако това може да е хвалба де.
Остават само 40 работни дни, от тази година!
FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Да се оплача! В петък ми изтича гражданската, в понеделник прегледа, а и данъка не съм плащал, така че във вторник, ще се разделя поне с 420лв. Главата ме заболя!
Аз съм на същото дередже, само че със седмица назад. И винетка не съм купил още на голямата кола.
Та и при мене сумата е почти същата.
(и моето е оплакване)
Тоя месец явно няма само на мен да ми е проклет
И аз съм в кюпа с каско и гражданска. Добре, че предния взех винетка, платих данъците и минах преглед, че ако се бяха събрали сега, щях да ям пастет
"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Аз не знам моето за хвалба ли е, за оплакване ли... По малко от всяко. Обух любимата с нови гуми (по-скоро хвалба), но в "Диана" ми одраха кожата за изправяне на 4-те джанти (били много криви), наблъскаха яко тежести, затруднило дори тях, големите специалисти, да сложат нископрофилни гуми на тия 17-ки, при което добавиха нови забележки на джантите (по-скоро оплакване). От друга страна съм вече една идея по-близо до визията, която се гони - колата доста "клекна", благодарение на регулируемото окачване. Трети ден я карам така, все още нищо не е обърсала (огромна хвалба)!
И другия месец ще продължи да ми продънва джоба - ГО, данък и преглед ме чакат. Поне винетката е отметната...
Аз съм на същото дередже, само че със седмица назад. И винетка не съм купил още на голямата кола.
Та и при мене сумата е почти същата.
(и моето е оплакване)
Аз пък да го приема за похвала това нещо, че все още мога да го платя. Гледайте малко по-позитивно на нещата.
Коментар