Ако те осигуряват на достатъчно пари, решението е временен развод, не знам обаче как ще го приеме жената
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се ! - част 8
Collapse
X
-
Аз пък да ви кажа, преди да го разведете човека и да го разходите по всички банки, колкото и да са останали, нека кредитоискателя да доразкаже нещата, щото съм на 105 % сигурен че има нещо пропуснато в разказа.
Ако си поръчител на някого, другите банки тяма как да го видят освен ако не си кажеш сам или няма вече заведено изпълнение.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Не съм поръчител, нямам запор, нямам неща на изплащане. Имам само горепосочените кредити, редовно обслужвани /то овърдрафта и да искам няма как да не обслужвам/, които и те и аз ще рефинансираме, както си е по правилата.
Моля придържайте се към темата. Ако търсиш съвет по проблема си, пусни отделна тема.
Модераторски екип на fiatforum.bg
Коментар
-
krasimir77 написа: Преглед на мнението......Проблема е, че жената има лоша кредитна история - предишния и не плаща, не я търсят, но я има в регистъра и на мен не ми отпускат......
Тя е редовен платец, аз не. Имам лоша кредитна история в ЦКР.
Теглихме 35000 лв. в Сосиете, като им казахме за мен.
Те казаха, че жена ми ще подпише една декларация, че сме във фактическа раздяла. Така и направихме. Всичко мина точно, това беше преди 8-9 месеца. Тази декларация се подписва, за да не се разглежда на кредитния съвет този, който е с лошо ЦКР. Важно е да се знае, че на моята жена заплатата и минава през същата банка, което не е малък фактор.Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
Не знаех, че има такъв вариант. Лошото е, че работодателя ми не ще да си мръдне пръста и да ми превежда заплатата в друга банка /освен Алианц, а те са мнооого зле с условията за кредити/. Но ще питам някой други дали може така. Благодаря.
п.п. ако има някой колега работещ в банка, ще съм всякак благодарен да ми окаже помощ.Последна редакция от krasimir77; 26.02.2019, 15:43.
Коментар
-
krasimir77 написа: Преглед на мнениетоНе знаех, че има такъв вариант.
krasimir77 написа: Преглед на мнениетоЛошото е, че работодателя ми не ще да си мръдне пръста и да ми превежда заплатата в друга банка /освен Алианц....Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
kosta написа: Преглед на мнениетоНатисни го шефа, кажи му че ти е важно.
Коментар
-
Честита Баба Марта, чесита Коледа, хелоуин, пиодготовки и т.н. а днес?
На къде отиваме? Днес се карам на децата да не навлизат в тревата, защото всичко е осрано от кучета.
Тъжно.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар