Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се ! - част 8
Collapse
X
-
M5kov написа: Преглед на мнениетоРаботата става солена. Буквално :D
Почти е готов втория сет пастърма, че първия свърши много бързо
Значи бива тука във форума някакво правило да се въведе за такива вкусотии баш преди обяд, че едвам я дочаках обедната почивка като ги видях.Fiat Coupe 1.8
Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.
Коментар
-
Хваля се: Най-накрая сколасах да сменя тъпата гумичка в картера. Сега чак ми е едно уютно, като не ми пищи сигнала за ниско налягане на маслото при всяко палене.
Оплаквам се: Постоянно съм на тръни да не изпищи пак, щото ще означава, че не съм уплътнил картера, както трябва и всичкото масло си е заминало.
Хваля марката: От Фиат са се постарали да го направят ремонтопригодно, почти колкото са могли. За разлика от при повечето опели с тези двигатели.браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
-
А бе хора, как гоните проклетите къртици?! На сестра ми на вилата няма нужда от трактор, половината поляна са изорали гадините. При комшиите й няма, явно те имат някакъв начин да ги гонят и гадините се настанили при нея, ама и да ги попитам няма да кажат за да не ги изгоним при тях. Сложила е един електронен пискун уж да ги гони, но поляната е голяма и явно неможе да обхване цялата площ, пък и май че няма особен ефект от него.Последна редакция от NikMar; 23.02.2019, 12:16.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
kiro_of_the_day написа: Преглед на мнениетоЕдинственото нещо, което ги гони за постоянно е ... урина.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
NikMar написа: Преглед на мнениетоХа ха ха Представяш ли си да изляза на поляната и да го размахвам от дупка на дупка, ами сестра ми? Явно трябва да източваме в бурканчета, но идеята не е за изхвърляне.
НИЩО друго не помага или е само временно.
Както си го описал по-нагоре - явно съседите ти знаят за метода...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
И там пробвах - отказаха. Проблема е, че жената има лоша кредитна история - предишния и не плаща, не я търсят, но я има в регистъра и на мен не ми отпускат. Хем последните две банки бях а "връзки" и им обясних проблема - казаха няма проблем, ще стане, и след два дена - ми не става защото ... .. Еми нали ви казах за проблема бре, защо си губим взаимно времето... и те така.
Коментар
-
Ипотечен ли е кредита или потребителски?
Ако е потребителски, не виждам защо гледат нейните доходи и история.
Пак ти казвам, пробвай с маалко по-ниска сума."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Потребителски е. Казах им, ако не става, да пробваме и ипотечен /къщата ми си е наша и няма ипотека/, ама казаха няма проблем - потребителски ще ти дадем. Ок викам, ама после - ми не става. А инак за по-малко - няма да ми стигнат - трябват ми дори към 35, но с фокуси и 30 ще ми стигнат, като около 15 са за рефинансиране на съществуващите ми два /един кредит и един овърдрафт/, които си ги обслужвам без проблем. Защо я гледат - нямам идея, но явно на всички банки това им е политиката /или поне на петте които аз пробвах/.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар