Поздрави и от мен, Краси!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се ! - част 8
Collapse
X
-
Честито и от мен, много хубава новина!
А заради подобни думи много хора се плашат да имат деца... Но в крайна сметка важното е въпросните няколко месеца/години безсъние да са си стрували.
M5kov написа: Преглед на мнениетоПожелавам ви да се наспивате пълноценно в следващите 6 месеца
Коментар
-
Чак страх не, но трябват здрави нерви
Знам какво е с едно дете, с две нещата са поне 1.5 по-трудни и то не откъм финанси, а от към търпение и брой ежедневни задачи.
Хубавото е че вече не помня много от тези първи 6 месеца и моментите след това са безценни"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Това за страха го казах шеговито, разбира се, че това надали би спряло някой.
Не ги помниш, понеже си бил под непрестанен стрес и нямаш спомен кога за последно си спал нормално повече от 5 часа?
П.С. Наистина познавам една дама, която е с две момченца - първото не я оставяло 2-3 години да има нормален сън, така че разбирам защо намесваш здравите нерви.
Коментар
-
Като става въпрос за недоспиване породено от мъниците си спомних тези времена и ми стана едно такова готиноооо.
Това недоспиване си беше най-сладкото недоспиване за мен. Днес пак не си доспивам, но вече от друго.
Хваля се: Вече няма, кой да ми пречи на съня.
Оплаквам се:...Това нещичко, което ми пречеше на съня, днес вече е девойка и да искам да го гушна както преди - вече не става.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
ntodorov написа: Преглед на мнениетоКато става въпрос за недоспиване породено от мъниците си спомних тези времена и ми стана едно такова готиноооо.
Това недоспиване си беше най-сладкото недоспиване за мен. Днес пак не си доспивам, но вече от друго.
Оплаквам се:...Това нещичко, което ми пречеше на съня, днес вече е девойка и да искам да го гушна както преди - вече не става.Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power
Коментар
-
ntodorov написа: Преглед на мнениетоКато става въпрос за недоспиване породено от мъниците си спомних тези времена и ми стана едно такова готиноооо.
Оплаквам се:...Това нещичко, което ми пречеше на съня, днес вече е девойка и да искам да го гушна както преди - вече не става.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
dobrujanetza написа: Преглед на мнениетоТака е Колега Тодоров, птичките порастват и отлитат от гнездото.
ПС: Да, колега NikMar, това ме държи.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
krasio_79bs написа: Преглед на мнениетоХвалба- на 11.01.2019 двамата с Милена станахме родители на Божидар и Валерия. Оплакване- от месец чета само за Дачии и приус във Фиат Форум България.Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар