Оплакване:сутринта т.нар.магистрала "Люлин" не беше пипната от снегорините.На втория тунел,посока София,бяха спрели и си хортуваха.Изобщо пълно безхаберие!?!?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се ! - част 8
Collapse
X
-
Взех си всички изпити. Край на първия семестър с общ успех 5.00
Баси, не съм очаквал, че училище ми е липсвало толкова много...Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
На мен ми липсва и свободата, безгрижието /освен в сесия/ и не мислиш за семейство, дали утре ще си на работа и т.н. Както казваше един в казармата "Какво ти е тук? Хранят те, поят те, командват те и за нищо освен за уволнение не мислиш"FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
Факт - съществуват едни 4 седмици в годината, в които трябва да се напънеш малко, за да вземеш изпитите все пак, иначе вашите ще спрат да дават джобни (за тези, които не работят и са бедни и мързеливи студенти ). Не знам до колко е нормално, но на мен повече ми харесва, като ходя на работа, отколкото на университет.
Да не съм спам, ще се похваля - вече освен с нови говорители, оборудвах любимата и с нов плеър. Сега има доста повече възможности за настройка на звука, и си правя малка дискотека.
Коментар
-
Да се пахваля вече е време.
През следващия сезон 2019год. Ще има нов отбор в държавното първенство по спортен риболов в дисциплина фидер. Наименованието е Max fish, като аз с още четири човека сме в отбора.
Имаме си официален спонсор и рекламни договори.
Сега,оплакването, до тук 2500за оборудване, и има още 1500 лв. За инвентари. МРЪН
Трябва ми и комби.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Късмет в начинанието Слави и само йедри
Аз повече от месец не съм практикувал и ми е болно...
В неделя сигурно ще пробвам набързо с някое воблерче, как са кленовете във Вита."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
kosta написа: Преглед на мнениетоДа се оплача, съединителя буксува.Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power
Коментар
-
Вчера, въпреки ледения вятър, дъжда и в последствие снега, напипахме стадо кленове до една паднала върба, която бях яхнал насред реката
Това са само част от експонатите, просто не всеки път целех живарника от няколко метра разстояние с полузамръзнали ръце
Еднин трофей дори успя да ми скъса, но мястото беше такова, че не позволяваше много игра, такъмите доволно фини и те така..."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Там излизат костуретки и рядко някоя малка бяла, обаче сега е кал до уши и само пеш се стига. Тез горните ги ловихме на плувка и бял червей"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
Коментар
-
M5kov написа: Преглед на мнениетоВчера, въпреки ледения вятър, дъжда и в последствие снега, напипахме стадо кленове до една паднала върба, която бях яхнал насред реката
Това са само част от експонатите, просто не всеки път целех живарника от няколко метра разстояние с полузамръзнали ръце
Еднин трофей дори успя да ми скъса, но мястото беше такова, че не позволяваше много игра, такъмите доволно фини и те така...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар