Хвалба - тази сряда покорих вр. Мусала! Много съм радостна, не вярвах, че ще успея. Бая ходене (приблизително 19 км общо от слизането от лифта), много камънак, много стръмно, времето се променя буквално за минути. В началото ме пЕче яко слънце, на слизане ме валя дъжд! Краката още ме болят, но си заслужаваше.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се ! - част 8
Collapse
X
-
kluchar написа: Преглед на мнениетоДа ама няма да има пиене щото не пия от доста време.
Иначе-Честито!Fiat Punto 1.1 6Speed
Коментар
-
Същия удар с Алфа 166 преди 2 години със същите последици - броня за ремонт, но само от долната страна, решетка на бронята влязла навътре,крив но здрав клим.радиатор + бонус - счупен халоген.
Кората под мотора беше на 100% здрава, въпреки, че клетото животно мина под нея, и точно в този момент,цялата кола се надигна. Вижда се и на клипа.
В огледалото видях как нещо на топка се разпъва, и продължава да тича. Върнах се, и наистина го нямаше. Кораво животно.
https://www.youtube.com/watch?v=RkxItN1VefU1990 TEMPRA SX 1.4 Carb
Коментар
-
Моля да ме извините за това, че може би ви заблудих! Взех го под наем за да "видя" какво е да караш електричка. Не съм я купил. Карах я около час, което беше достатъчно за да разбера какво предлага и какви са ѝ възможностите. Да, за градско е просто ултимат-колата. Имам чувството че може да направи обратен завой в еднопосочна улица с една лента, толкова малък радиус има.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар