По една гумена шлаловка на фар- от вътрешната страна на фара.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се ! - част 8
Collapse
X
-
Друго да се оплача...
От месец някъде има нещо като тракане от пред чувасе като на тенекия... Все дни има куфар с инструменти в коша...
На една дупка не се чува най добре на паваж така ако не е равен... Отпред отдолу... Лягай отдолу с чукче чукай щангите биатлети гърнета траби нищо няма. На майстор е карах и той същото ходовата част е много стегната какво така трака.. на малка дупка не на по голяма и така 2/3 една след друга... На фара нямаше една видия вложихме качили се стегна малко ,но пак го има... Тя е на 20 г кво искаш един лев нещата махай е тая кола пенкато е видя лошо ми става...
Най точно все едно има няколко листа от ножовка в метална кутия в коша така звучи.... Още да е от фара ??? Тенекиджията дето исправя калника сие забравил ключа някъде вътреПоследна редакция от fifo td 100; 10.07.2018, 14:11.
Коментар
-
Та каква е колата? Когато купих моята и при мен нещо похлопваше отпред в дясно при по- рязко спиране, след непомня колко време ми се наложи да сваля фара, оказа се че единия клаксон виси на кабела, а той е под фара и не се вижда.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
NikMar написа: Преглед на мнениетоТа каква е колата? Когато купих моята и при мен нещо похлопваше отпред в дясно при по- рязко спиране, след непомня колко време ми се наложи да сваля фара, оказа се че единия клаксон виси на кабела, а той е под фара и не се вижда.
Мен е при каране с поне 30/40 км по продължителна неравност...
---
Колеги, моля ви, придържайте се към темата, похвалете се или се оплачете за нещо. Обсъждането на техническите проблеми е добре да става в съответните раздели, за да може да е в помощ и на други след вас, на които им се потят фаровете или имат куфари с инструменти в коша. Благодаря ви предварително!
ogi28b
Коментар
-
S_BANKOV написа: Преглед на мнениетоБраво Жоро, късмет в следванетоFiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power
Коментар
-
Hristian_Aleksiev написа: Преглед на мнениетоОплакване/хвалба: след една седмица и 350 лв. климатика в колата вече работи
Коментар
-
dobrujanetza написа: Преглед на мнениетоКолега Банков, ще ми купуваш риза. Името ми е Димитър, не Жоро.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Да се похваля, имаме си студен в Университет по хранителни технологии, гр. Пловдив със специалност технология на храните и дизайн на ароматно вкусови продукти.
dobrujanetza написа: Преглед на мнениетоДа се похваля- дъщеря ми е приета с Немска филология в Софийския Университет.Последна редакция от kosta; 17.07.2018, 12:39.Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар