Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се ! - част 8
Collapse
X
-
Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
dobrujanetza написа: Преглед на мнениетоВие двамата трябва да почерпите май
п.п. Адаш, домашното бе перфектно ... мерси !!!Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Хвалба: HGT-то тръгна. Липсата на мощност, която показваше досега се оказа от неправилно зацепен агренажен ремък. Разпределителните валове и двата бяха изместени - единият с един, а другият с два зъба. Така е карано 7 години, и според бившата собственичка "много вървяло"...Според мен вървеше колкото Ситроенчето ми (68 к.с.)... Сега искам да се качи
Коментар
-
dobrujanetza написа: Преглед на мнениетоДа се похваля и аз- класа на дъщеря ми е завършил втори по успех в гимназията, а моето момиче е второ по успех в класа.
Хвалба, в събота кандидатствахме в УХТ гр. Пловдив, сега чакаме резултатите на 07.07.2018 г.Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
Оплакване 1 - обраха ме на екскурзия в Рим (по този повод - хора, пазете си и си наглеждайте чанти, багажи, торби, ВСИЧКО!) В портфейла ми бяха останали много малко пари (последен ден ни беше), но и личната карта (от какъв зор си я оставих в портфейла, да ме пита човек...). Та после ходене по мъките - с такси до посолството, което с моя късмет беше баш на другия край града, в час пик, разбира се. За скромната сума от 67.00 евро вадят временен паспорт, с който после на римското летище ме гледаха сякаш съм престъпник. Слава Богу - всичко свърши добре, хванах полета, прибрах се.
Оплакване 2 - тази сутрин видях, че някой ми е откраднал розовото "езиче" (колана за теглене). Човек да не си сложи нещо по-интересно на колата, ега ти...
Оплакване 3 - чак след месец съм на море.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар