Хвалба:Форума си има нов член станах татко, на едно голямо и здраво момче!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се ! - част 8
Collapse
X
-
morfein_a написа: Преглед на мнениетоХвалба:Форума си има нов член станах татко, на едно голямо и здраво момче!Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power
Коментар
-
morfein_a написа: Преглед на мнениетоХвалба:Форума си има нов член станах татко, на едно голямо и здраво момче!
Хвалба: екскурзията в Прага наближава
Хвалба: успях да си искам по-голямо повишениеAlfa Romeo 147 1.9JTD 16v
Коментар
-
Аз знаеш кво съм ви пожелал на вас. Таман на екскурзията
Колега много здраве и късмет Ви желая на всичките и на теб специално лека служба и здрав гръбКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
morfein_a написа: Преглед на мнениетоХвалба:Форума си има нов член станах татко, на едно голямо и здраво момче!
Коментар
-
Една колежка си купи нова кола (VW Golf 6), и реши, че ще продава старото си Punto HGT.
Реших, че не бива такава кола да отива в случайни ръце, и за да съм сигурен, че ще попадне в правилните, взех, че я купих
Засега не съм решил какво ще я правя, щото ми станаха 3, но засега ще я покарам малко да ѝ се порадвам.
Коментар
-
Честита да ти е, много да те радва! Със сигурност е попаднала в добри ръце
Оплакване: днес един нахалник за малко не претрепа мен и още един човек в 7:20 в тунела под Лъвов мост. Накрая се срещнахме пак, чакащи на един и същи светофар... И за къде бързат толкова тия хора, да ги пита човек...
Коментар
-
Аз сутринта карах с 58-60 в града, защото на 1 метър зад мен един ТИР ме беше подгонил и ми присветква,
изпревари ме на най-тясното място в булеварда, мина през пешеходния остров и ме засече много гадно. После наби спирачки да не се удари и спрях с триста зора. ИБАСИ!Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.
Коментар
-
В последно време ми прави впечатление, че все едно сме излезли на война на пътя, да се трепем, да се засичаме, да си правим просташки и долни номера, а не да караме в рамките на нормалното и общоприетото, и да стигнем живи-здрави от точка А до точка Б.Последна редакция от blue_coconut; 13.06.2018, 11:57.
Коментар
-
S_BANKOV написа: Преглед на мнениетоАйдееее ситроена утече.M5kov написа: Преглед на мнениетоЧестито!
Ситроена замина със страшна сила :D
П.П. Ще пусна обява където ѝ е мястото.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар