Една колежка си купи нова кола (VW Golf 6), и реши, че ще продава старото си Punto HGT.
Реших, че не бива такава кола да отива в случайни ръце, и за да съм сигурен, че ще попадне в правилните, взех, че я купих
Засега не съм решил какво ще я правя, щото ми станаха 3, но засега ще я покарам малко да ѝ се порадвам.
Честита да ти е, много да те радва! Със сигурност е попаднала в добри ръце
Оплакване: днес един нахалник за малко не претрепа мен и още един човек в 7:20 в тунела под Лъвов мост. Накрая се срещнахме пак, чакащи на един и същи светофар... И за къде бързат толкова тия хора, да ги пита човек...
Аз сутринта карах с 58-60 в града, защото на 1 метър зад мен един ТИР ме беше подгонил и ми присветква,
изпревари ме на най-тясното място в булеварда, мина през пешеходния остров и ме засече много гадно. После наби спирачки да не се удари и спрях с триста зора. ИБАСИ!
В последно време ми прави впечатление, че все едно сме излезли на война на пътя, да се трепем, да се засичаме, да си правим просташки и долни номера, а не да караме в рамките на нормалното и общоприетото, и да стигнем живи-здрави от точка А до точка Б.
Последна редакция от blue_coconut; 13.06.2018, 11:57.
Имах една Алфа 144 коня. Тя правеше 100 на втора за отрицателно време без да те отлепя от седалката,
е тая кола НЕ може да се кара бавно, мъчих се известно време да я науча ,
но усетих, че тя мен ме учи да ставам раЦер
и накрая я продадох на един млад келеш.
Аз и сега яко се пъна с моето 1.4, не ми се мисли какво ще стане някой ден, когато си взема нещо, поне двойно - рацер на н-та степен, или поредния келеш
Коментар