Jimy написа:
Преглед на мнението
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се ! - част 8
Collapse
X
-
Оплакване ( или пък не...) - след почти 7 години вярна служба се сбогувах със Стилото . Сега му се радват в Нова Загора......
Похвала (дано.....) - Изневерих........на марката, но поне първата буква е същата. Дано и новото мпс Ford S-Max се представи поне толкова добре като Fiat-аStilo 1.9 JTD 115Hp
Коментар
-
Нложи се да направим ремонт на един работен кон. Пущината забравен отвързан и тръгнал да пасе, но се спрял в един стълб на оградата на комшията. Ремонта беше за един ден, без претенции за перфекционизъм и произведение на изкуството. Ето последиците от опита за бягство:
След сваляне на чула /капак и калници/ и сбруята /бронята/ остана това:
след ремонта се получи това:
Ремонта струваше около 70 лв: калник и вертикална гредичка /разбира се от моргата/ -40 лв, гредичката не я монтирахме з/о беше малко рисковано да сваляме старата заради онази джаджа за климатика /той и така не работи/, броня и фар бяха в наличност /все пак съм стара къща/, бои, лак, силикон 32 лв. Заради бронята остана и без халогени, не ми се занимаваше да я дупча. Гдното се оказа накрая, уж всичко пасна, но вратата леко опря в калника при отваряне, а бяхме я отваряли при монтажа на болтовете зад нея, и на другия ден наново припасване, без сваляне на калник и броня. В крайна сметка имаме готов работещ кон.Последна редакция от NikMar; 20.04.2018, 12:52.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
Да се оплача - Самолета предаде богу дух... умря, в ръцете ми умря... продава се на части...
Да се похваля - взех пълно негово копие, с по-малкия двигател по-нова с 4 години - налична е в подписа вече!Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
donnna написа: Преглед на мнениетоДа се оплача - Самолета предаде богу дух... умря, в ръцете ми умря... продава се на части...
Да се похваля - взех пълно негово копие, с по-малкия двигател по-нова с 4 години - налична е в подписа вече!
Коментар
-
pr_00f написа: Преглед на мнениетоКакво точно стана с тази кола бре човек?Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Като сте тръгнали да се оплаквате, айде и аз.
Днес тъкмо взех със Ситроена една колежка... и още с тръгването чух малко нехарактерен шум от мотора. На първото кръстовище се чу силно изтракване отпред и колата изгасна.
Запалих, пак изтрака и пак изгасна... Викам си, айде, окоти се!
Не посмях да я паля повече, пък и нали, с колежка... избутах я обратно на паркинга, заключих я и се прехвърлихме в колата на колежката.
После отидох да видя какво става... оказа се малкият дявол - закъсал се е пистовия ремък и трака на поразия където свари. За късмет, имам и нов ремък в багажника... замъкнах я тракаща до моя майстор и утре ще сменя ремък и ще види що се къса.
Коментар
-
morfein_a написа: Преглед на мнениетоДа се похваля: Ожених се!
Добре дошъл в клуба на бракуваните
Коментар
-
morfein_a написа: Преглед на мнениетоДа се похваля: Ожених се!
Оплакване: Тая сутрин се събудих със забит пирон в новите летни гуми!
Честито! Бъдете щастливи всеки ден! Радвайте се един на друг, наслаждавайте се на всеки миг заедно!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар