Хвалба (което пък ще е оплакване за доста): най-накрая е почти прието да увеличат местата в "Зелена зона", като по-специално се радвам за "Цар Борис" и локалното Наистина съжалявам работещите там, но не разбирам всеки ден новите "служебни абонаменти", които никнат като гъби и седят празни през по-голямата част от деня, и живущите там да обикаляме по час, за да намерим някакво криво място на 15 мин от блока...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се ! - част 8
Collapse
X
-
Ето как си намерих колата днес
само дето неможах да разбера дали е варосана или насрана, не го пипах з/о ме отврати. Още 2 коли до моята са били оклепани, средната беше изкарана и незнам колко е била изцапана. Другия комшия предполага че са птички, но толкова на едно място доста не съмнява, ако е от някой гад дано му изсъхнат ръчичките. Колата беше до сами блока и там няма дърво на което да кацнат фъркатите.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
Какви птички,това си е някакъв разтвор,бял на цвят.Дори се вижда откъм коя посока се е хвърляло.Прилича ми като от 2 до 4 етаж най много.Не питайте как го преценям.
NikMar написа: Преглед на мнениетоЕто как си намерих колата днес
[ATTACH=CONFIG]104812[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]104813[/ATTACH]
само дето неможах да разбера дали е варосана или насрана, не го пипах з/о ме отврати. Още 2 коли до моята са били оклепани, средната беше изкарана и незнам колко е била изцапана. Другия комшия предполага че са птички, но толкова на едно място доста не съмнява, ако е от някой гад дано му изсъхнат ръчичките. Колата беше до сами блока и там няма дърво на което да кацнат фъркатите.Последна редакция от charliii; 18.02.2018, 14:58.Lancia Kappa 2.0 20v 145hp- 1995 Landi Renzo lambda kontrol v-05
Fiat Bravo 2 1.9 jtd 150hp
Коментар
-
Мразя я тая кора под двигателя! Вече за втори път се вра отдолу да разбутвам снега, като ползвам колата за снегорин!
При Бравата нямаше такова нещо! Целият двигателен отсек в сняг, тя си го топи и си излиза от пряспата като по релси!
П.С. Къде ми е подписа? Да го добавям ли отново или сам ще се появи по някое време?браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
-
Хвалба, отново се върнах в италианския отбор.
Продадох опела и взех Alfa Romeo 156 SW, 1.9 JTD, 140 фейслифт.
6 скорости, парктроник, автопилот, мултиволан и т.н.
Взех я с два комплекта лети джанти (15' и 16') с чисто нови летни и зимни гуми.
Колата е изключително запазен екземпляр и съм мноооооого доволен.Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
Честито и безаварийно каране! Януари синът ми също мина на такава само че е 115 к.с. Нещо взеха да ми хващат окото и на мен тия Алфи. Хубавото при този двигател е че няма вихрови клапани и разни други джунжурийки усложняващи още повече двигателя.Последна редакция от NikMar; 06.03.2018, 17:57.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
NikMar написа: Преглед на мнениетоЧестито и безаварийно каране! Януари синът ми също мина на такава само че е 115 к.с. Нещо взеха да ми хващат окото и на мен тия Алфи. Хубавото при този двигател е че няма вихрови клапани и разни други джунжурийки усложняващи още повече двигателя.Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
kosta написа: Преглед на мнението... Хвалба, отново се върнах в италианския отбор ...Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар