S_BANKOV написа:
Преглед на мнението
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се ! - част 8
Collapse
X
-
fifo td 100 написа: Преглед на мнениетоЯ дръж чешмяна вода 3 дена да видиш какво ще стане.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
curko написа: Преглед на мнениетоПотвърждавам за радиатора- няма нужда да се сваля каквото и да било по таблото. Смяната си е за има-няма час, ако си пушач, ако хич не ти се бърза, ако имаш с кой да си лафиш, докато сменяш радиатора.
Обърни внимание на уплътнителните пръстени, ако не са подходящите, ще сълзи/капе. Ако ти се занимава и имаш условия можеш и сам, с помощта на теми тук, да си го смениш сам.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
Сам си сложих термостата най-накрая ама ми отне 3/4 часа с тези шибани скоби по маркучите... После си сложих от човешките с болт...
Тези двата датчика за какво са на самия термостат??? Дето се навиват????
Интересно от колектора имаше нещо като масло или по скоро вода с сажди даже беше текло и по термостата... Там не трябва ли да е сухо като барут със нагар ???
Хъмммм ?????
И да пипа маслото малко ама пипа....Последна редакция от fifo td 100; 09.01.2018, 18:04.
Коментар
-
S_BANKOV написа: Преглед на мнениетоПръстените са по 2 лв. бройката. И внимавайте да не надерете вътрешността на тръбите на радиатора.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Коментар
-
NikMar написа: Преглед на мнениетоОт къде да ги намеря, при нас където и да попитам все няма.
Нагласи си една пластмасова бутилка която да срежете за да оберете антифриза който ще изтече от радиаторчето, няма смисъл и той да попива под стелката на пасажера . Все пак сме от Габрово.
Коментар
-
Намерих в Хенди, размер 21.4/17.4 такива са размерите на отвора и тръбата, но при тях имаше 21/17, леко ще се разтеглят и ще станат.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Коментар
-
На трети ходих да си подновя книжката, че изчичаше и ме зарадваха с акт от 2016, който не ми бил връчен... И да знаете, че ако имате неплатени глоби, няма да ви издатат книжка, предполагам и лична карта. Отделно 50 лв. платих за книжката, бе чудна история...
Още по-лошото е, че Паджерото, което купих наскоро не може да запълни празнината, която остави Черокито и май ще се разделяме"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
M5kov написа: Преглед на мнениетоНа трети ходих да си подновя книжката, че изчичаше и ме зарадваха с акт от 2016, който не ми бил връчен... И да знаете, че ако имате неплатени глоби, няма да ви издатат книжка, предполагам и лична карта. Отделно 50 лв. платих за книжката, бе чудна история...
Още по-лошото е, че Паджерото, което купих наскоро не може да запълни празнината, която остави Черокито и май ще се разделяме
Коментар
-
Честито, със здраве да си я караш и само хубави моменти с нея. В темата за чистене на Дпф, щях да те питам на какво си се спрял, но щеше да е мн офф топик.
П.П. Нз при теб как е, но аз с любимото 1,4 не можах да се разделя след закупуване на по-нова...Голяма любоффФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Все още тайно се надявам дпф-а да не е за чистене. След 20-ти ще влиза в сервиза за обслужване и премахване на вихрови клапи. Има е едно изсъскване при подаване на газ и след това като падат оборотите, трябва да се проверят турбо пътищата. Там ще и направят по пълна диагностика, аз като я купувах не можах да я закача, така че след 20-ти ще разбера реалното състояние на маторя. Сигурно ще има пост започващ с оплакване
А за 1.4-то ми и на мен ми свиди да го дам, за сега плана е да го карам до края на март (има хубави зимни гуми и застраховка). След това ще се пробвам да го продам, ако не отива за скрап и така.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар