Ники, тоя приятел, нещо ... Радиатора се сменя за час и единственото нещо дето се сваля е седалката че да ти е удобно да работиш.
Става дума бравата нали?
Пруфе, аз няма да се учудя ако прочета за газирана вода ти за минерална се вайкаш.
Да, става дума за Бравата. Преди малко бях при него по друга работа и му казах, че е възможно без разглабяне на таблото и той се съгласи да пробва, в крайна сметка каквото направи, аз взех да претръпнвам за парите.
FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Ми да само с концентрат ли да карам??? Казвали са ми не с чист концентрат особени -76. Тоя мотор по книга му дават май 7.5 литра по 13 лв литъра (немски е )
Да, става дума за Бравата. Преди малко бях при него по друга работа и му казах, че е възможно без разглабяне на таблото и той се съгласи да пробва, в крайна сметка каквото направи, аз взех да претръпнвам за парите.
Потвърждавам за радиатора- няма нужда да се сваля каквото и да било по таблото. Смяната си е за има-няма час, ако си пушач, ако хич не ти се бърза, ако имаш с кой да си лафиш, докато сменяш радиатора.
Обърни внимание на уплътнителните пръстени, ако не са подходящите, ще сълзи/капе. Ако ти се занимава и имаш условия можеш и сам, с помощта на теми тук, да си го смениш сам.
Ми да само с концентрат ли да карам??? Казвали са ми не с чист концентрат особени -76. Тоя мотор по книга му дават май 7.5 литра по 13 лв литъра (немски е )
3 литра концентрат 3/4 кила трапезна вода...Да не е чешмяна да няма котлен камък.
Дистилираната е скъпа и е за ракията...
Е чак скъпа не е. Аз ползвам някаква дейонизирана в разфасовка от 2л на под 2лв като цена. Има и по-големи разфасовки и даже ще излезе още по евтино.
ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
3 литра концентрат 3/4 кила трапезна вода...Да не е чешмяна да няма котлен камък.
Дистилираната е скъпа и е за ракията...
Баси, 5л дейонизирана вода за антифриза ти струва 2лв примерно, а трапезната да кажем е 1.40.
И тия 60ст разлика на всеки 2-3-5 години идват страшно много.
А случайно да знаеш, че по презумпция трапезната вода може да си бъде и най-обикновена "чешмяна" вода, според района от където е направена? Което въобще не те спасява от проблем с котлен камък да кажем. И всичко това за 60ст разлика. Баси, както започнах.
Баси, 5л дейонизирана вода за антифриза ти струва 2лв примерно, а трапезната да кажем е 1.40.
И тия 60ст разлика на всеки 2-3-5 години идват страшно много.
А случайно да знаеш, че по презумпция трапезната вода може да си бъде и най-обикновена "чешмяна" вода, според района от където е направена? Което въобще не те спасява от проблем с котлен камък да кажем. И всичко това за 60ст разлика. Баси, както започнах.
Да аз е взех за 1.90 11 литра.... Може да е чешмяна ама не е 3 месеца си е ползвах за антифриза за чистачки за пиене винаги си беше кристално чиста. Я дръж чешмяна вода 3 дена да видиш какво ще стане.
Няма да обикалям из града за дейонизирана вода. Бам в триумфа у готово.
Коментар