Jimy написа:
Преглед на мнението
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се ! - част 8
Collapse
X
-
М мисля че имаш два варианта.
или идваш на следващото спа да релаксираш във външния басейн до 4 часа сутринта или те пращам на санаториум с бабите да плетете на една кука.
Пп утре съм на спа в старосел. Демек пиене у басейн.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
stivst написа: Преглед на мнението... Приятно ми стана. Изглежда скромно, свястно момче...
п.п. много благодаря, дано има повече подобни, позитивни новини за успехи на българиПежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Нищо му няма на побертета. Важно е да му влезеш в тона. Нищо по различно от другите фази на развитието му. А там явно си се справил.
Браво на момчето. Браво и на Вас.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
Коментар
-
Благодаря!
Обаче пича е само на въпреки ве, баси! Да се счита за оплакване!Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Jimy написа: Преглед на мнениетоХм, с тоя гаден пубертет ... хич, ама казват оправяло се, кога ... ?!!!
п.п. много благодаря, дано има повече подобни, позитивни новини за успехи на българиFiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power
Коментар
-
Immortal написа: Преглед на мнениетоДядо Коледа ми донесе снимка от КАТ. Накрая и аз паднах жертва на мобилните камери. Не съм го взел писмото още и не знам дали е за 100 или 300 кинта, ама повече няма да искам от Дядо Коледа нищо. Поостарял е и не разбира правилно какво си си пожелал.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Днес успях да си монтирам новата пластмасова кора под мотора на Пунтото .... щот "жабаря" толкоз го мързи, че е правил нещо и я е свалил и не я е върнал обратно на мястото й.
И добре че досега по нашия край нямаше снегове и по-големи пороища ....
Весели празници!Истинския мъж се познава дори когато е гол!
Zastava Yugo 45 - 1984, Hyundai Teraccan 2,9 CRDi - 2002 , Fiat Grande Punto EVO 1,4 petrol/CNG - 2009
Коментар
-
Е кво теч като теч. То само от там да тече тоя мотор е направо късмет.
мрън Много ми се спи цяла седмица, и за риба ми се ходи, мрън.
Имам си доставка на кайсиев етанол,Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар