Чудих се къде да сложа съобщението за една придобивка за ползвателите на Опера и счетох, че тук няма да наруша темата, става въпрос за това "Opera 40 с вградена VPN функция за анонимност" http://it.dir.bg/news.php?id=23961542
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се ! - част 8
Collapse
X
-
Не знам, какво става този месец...снощи някой ми откраднал предната емблемата на Тойотата, ама не я е изчегъртал, ами направо с пластмасовата основа я прибрал. Сега имам една огромна черна дупка на бронята. На джипа изпускателния му колектор даде фира и трябва да се сменя, а е голяма схема там. За капак тази вечер пра много здрава градушка и не знам дали има поражения, че е тъмно и не мога да видя....Все още вали доста дъжд и ми е тъпо. Важното е, че за сега сме живи и здравиПоследна редакция от iee; 25.09.2016, 21:07.Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
Явно толкова ме е яд, че публикувах мнението 2 пъти Променям второто и казвам: Наздраве!Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
///// написа: Преглед на мнениетоНие пък сме с още едно фиатче. Казва се Фиона Заедно с Живка са двете приятелки.Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
///// написа: Преглед на мнениетоНие пък сме с още едно фиатче. Казва се Фиона. Заедно с Живка са двете приятелки.Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power
Коментар
-
slonikon написа: Преглед на мнениетоА честито!
Ще се обадя да почерпиш....
Понеже има аврия в русе и няма топла вода за една хубава баня, си се прибрай в бяла за душче :DAlfa Romeo 147 1.9JTD 16v
Коментар
-
Да взема и да се похваля Намериха ми емблемата....пред сервиза на съседната улица са намерили изхвърлени няколко емблеми, включително и моята Аз междувременно вече съм с друга и сега ми стават 2 Ще черпя приятелите от сервизаТипо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
Хваля ли се оплаквам ли се не знам станах собственик на алфа 156 crosswagon има леки проблеми и тук там някои неща за смяна но си мисля ,че колата е нещо уникално . До тук сметките са 1200~~ лв обслужване и съединител . Въпреки това тази кола ме грабна жестоко . Пише някакви 160 000 км колко са верни никой не знае закачахме диагностики и нищо не можахме да открием дали е връщана и реални километри.Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
Ex.Bravo 1997 1.8 GT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар