Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се ! - част 8
Collapse
X
-
S_BANKOV написа: Преглед на мнениетое защо не я възстанови в оригинален цвят?Последна редакция от NikMar; 11.10.2017, 23:39.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
Мрън - проблем с турбото
Хвалба - бях в Хасково като се случи но благодарение на човек от форума се справих.
хиляди благодарности на Явор за помоща.
пп много от новите колеги не зная кой е Явор но старите със сигурност знаят какъв човек е.
Страшен пич.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа: Преглед на мнениетопп много от новите колеги не зная кой е Явор но старите със сигурност знаят какъв човек е.
Страшен пич.
Коментар
-
S_BANKOV написа: Преглед на мнениетоа тоя пък. аз сменях август съединител а септември правих глава
общо 3 бона.
Коментар
-
Момче не ме бърка да ги дам за кола която си струва и ми прави кефа.
Ако ти покарам голфа съм сигурен че до час максимум ще е във вечните доменни полета.
Относно алфата тая година има 30 хил. км.
ти какво очакваш?Последна редакция от S_BANKOV; 17.10.2017, 09:28.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
Коментар
-
е и аз имам 10к тая година ама мн малко съм правил .А и голфа е в пъти по надежден от една алфа.......... . Закво ми е да давам по 3 бона на 30к км за няква умряла алфа като мога да дам 1 бон на всеки 100-150к ?
Аз разбирам да ги дадеш за нещо смислено и да я направиш хубаво а не да и оправяш фабричните части постоянно да наливаш пари а видим резултат да няма ........
Коментар
-
Хахахахха....хахахаххаха
Моля ти се, като незнаеш от къде идва топлата вода си мълчи по-добре. Кола, която не се поврежда - НЯМА. С тези селски митове и легенди за гоуфа ставаш смешен. Хайде мини първо тези 100-150к и да си дал 1 000лв за поддържка и тогава се обаждай.
П.П. Въпросната алфа, Банков с под 180-200 не я кара. Напни гоУфо да видим резултата.ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
И закво аз да не съм тука рали състезател.......... .Кола дето да НЕ СЕ ПОВРЕЖДА НЯМА И НЕ СЪМ ГО КАЗАЛ............ НО ИМА ТАКИВА ДЕТО през месец са в сервиза и такива през 3-4-5 години ......... и алфата е от първите по здраво и издръжливо нещо от голф 2 няма ппц.Която и алфа да ми кажеш........... неможе да го стигне по здравина и издръжливост
Коментар
-
mitice написа: Преглед на мнениетоИ закво аз да не съм тука рали състезател.......... .Кола дето да НЕ СЕ ПОВРЕЖДА НЯМА И НЕ СЪМ ГО КАЗАЛ............ НО ИМА ТАКИВА ДЕТО през месец са в сервиза и такива през 3-4-5 години ......... и алфата е от първите по здраво и издръжливо нещо от голф 2 няма ппц.Която и алфа да ми кажеш........... неможе да го стигне по здравина и издръжливостФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
колега, в София ли живееш?
искам да те повозя малко, даже може да ти дам да я покараш. Можеш да питаш Кау какво е усещането.
А и мога да си го позволя да карам и да подържам алфа.
и още нещо, италянските коли са религия, трябва да имаш душа за тях. За голф ти стига селяндурска прагматичност да може да товариш дърва в него и да ходиш на лозето. Вярно с алфата не можеш.
Та така ако желаеш кажи да те повозя, дори и са не си в София, нафта има и бих я прежалил са дойда навсякъде.
Отделно що хора си купиха алфи като ме слушаха, туку виж и ти си изхвърлил голфа и си купиш такава.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар