мда в пирогов беше точно така, ама няма страшно, даже мисля в понеделник да ходя на работа.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се ! - част 8
Collapse
X
-
S_BANKOV написа: Преглед на мнениетоа най тъпото е че съм на уникален коктейл. трамадол, паратрамол и медолкам. и по три пъти инжекции с кортикостериоди.
Напълно те разбирам!
Март миналата година,тръгнах по доктори,защото без видима причина,не можех да си стъпвам на десния крак.
Три месеца лекувахме натъртено,изкълчено,гъбички,разтегнати сухожилия при знайни и незнайни светила на медицината.
Сега съм без пръстите на десния крак,защото се оказа запушване на бедрената артерия и направих гангрена.
Та,те така!
Желая ти бързо възстановяване!Fiat Punto 1.1 6Speed
Коментар
-
Последна редакция от S_BANKOV; 15.09.2017, 21:26.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
За хвалба ли е незнам ама днеска най накрая смениха съединителя на пунтото,че виси пред нас 2 месеца за него.... и сега добре се усеща.
Според думите на майстора - дроб сърма е :DDDD вика аксиалния е наполовина строшен,огледалния е бая надран а притискателния има пък съвсем малко ощеПоследна редакция от mitice; 16.09.2017, 03:03.
Коментар
-
dikanio написа: Преглед на мнениетоАко имате избор - никога не работете със/за евреи. Винаги ми е било любопитно, и вече разбрах от личен опит, защо никой не ги харесва откакто ги има в историята.
Нашите си хубостници са много по-големи негодници от евреите.Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.
Коментар
-
мръъъъъъъън
цял месец съм без кола. първо две седмица се търси глава сега вече две седмица я ревизират.
както казва един механик в захарна фабрика - Искаш алфа е ти алфа.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар