Да се похваля скъсах жило на съединител. Утре ще видя да купя ново и ще се уча как се сменя
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се ! - част 8
Collapse
X
-
Турбопътища се прецакаха на път за морето, фучи, но мощност няма. И пуши здраво,
Разход 8.
Хвалба е, че си изкарвам перфектно и съм сигурен, че и без турбо ще се завлека до където искам.Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
Ха, Веско, на мен ми се случи същото в Албания Но се оправихме с малко шашинг (докато разберем от какво е) и 25 лв (800 денара) в сервиз в Македония.
Къде си на море?
Похвал: Аз утре заминавам за Варна за няколко дни. Не съм стъпвал там от може би 2 години и повече.
Приятелите там да ме очакват за по кафе!
Коментар
-
S_BANKOV написа: Преглед на мнениетооф отивам да ме дупчат. до довечера още два пъти.EX.FIAT REGATA 1.3 1984 г :EX.FIAT TIPO1.4 1988 г .EX.FIAT TEMPRA 1.6 1997 г
EX.FIAT PUNTO mk2 1.2 8v 2002 г :EX.FIAT GRANDE PUNTO 1.2 8V 2007
FIAT SEDICI 1.6.16V 4X4 2010 г.Nissan Qashqai+2 petrol 4×4 2010.
Коментар
-
dimovdimitar написа: Преглед на мнениетоДълбочинна болест ли хванаКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
направо искам пребия някого. бесен съм.
с тоя гръбнак и българското здравеопазване вечя съм готов да купувам мебели в Дания.
в понеделник се събуждам с зверски болки в кръста и гръбнака. На принзипа че съм МЪЖ и КОЙ АЗ ЛИ НЕМОГА, отивам на работа. Е да ама не, до 8.30 часа три пъти падам на земята защотъ краката ми отказват и се свичам на земята.
Иднат да ме приберат и направо в пирогов а аз съм ДРЪВО не усещам крака и ръце но пък болката е прилична. В пирогов решават че е бъбречна криза. Един час пред спешен кабинет прав че не могат да ме сгънат, е да ама не е бъбреци. Установено след още час и ехограф. Пращат ме на невролог. В спешния кабинет докторката заявява че днес приема с записан час. Е явно грешката е моя че предната седмица не си записвам час. Трябваше да се сетя че така ще стане и да го предвидя. Отивал на платен преглед при специалист. Доктора е добър и си струваше всеки лев. Е за тия пари няма начин. Приема ме по молба на един от шефовете ми, хората рядко му отказват. Преглед и съмнения за спукани дискове и вероятно деформация на прешлен от стара травма. Трябва скенер и ме праща при ГП то ми за направление да не плащам поне скенер и ямр. Е да ама няма направления свършили. Почвам да се изнервям. В един момент явто ме съжалява защото ходя като дебела обладана балерина и ми дава направление с надежда някой да не е ползвал вече издасените че лимита е надвишен.
знаете ли кое е най тъпото? всеки месец давам на държавата близо 600 лв осигуровки от всичките работи който правя.
Е няма ли са е по евтино да не ги плащам ами като ми се наложи просто да си плащам на специалистите.
пп а и медицинска застраховка имам ама тя била за други работи дето не ги поемала НЗОК.
Та само да ми мине кръста и отивам да влача мебели в Дания.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар