Еми... след като на дългоочаквания и желан дизел успях да му се порадвам има-няма 2 месеца, сега има-няма 2 месеца ще виси пред блока и ще чака части за ремонт. От друга страна, отново си подкарах Фиата, който в последните 6 месеца се срастваше със земята...за момента няма грешка, само оси си бяха свили гнездо под капака, ама...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се ! - част 8
Collapse
X
-
Painfall написа: Преглед на мнениетоЕми... след като на дългоочаквания и желан дизел успях да му се порадвам има-няма 2 месеца, сега има-няма 2 месеца ще виси пред блока и ще чака части за ремонт. От друга страна, отново си подкарах Фиата, който в последните 6 месеца се срастваше със земята...за момента няма грешка, само оси си бяха свили гнездо под капака, ама...
Коментар
-
mitice написа: Преглед на мнениетокакво е станало ?
Коментар
-
Хвалба: Имаме си истинска улица, изравниха шахти и дъждарки и асфалтираха окончателно
Незнам как да опиша после глупостта на българина, както казваше Стоянка Мутафова "в България глупак до глупака, на всеки ъгъл да сложиш по един глупак, ще хартисат глупаци без ъгли", аз съм бесен а работниците повече от бесни. Полагат асфалта и в този момент двама тарикати директно през него след полагащата машина, втория даже обърнал и се върнал. В този момент аз ровичках по Пунтото на щерката в двора и единия от тях влезе в двора паркира и отпраши на някъде. След малко пристигна един от работниците повече от бесен пита ме къде отиде този, но аз не видях и той го потърси тук и там но не го намери, пък хвана и му изтръгна антената, та той ми каза какво са направили. След като работника си замина оня се върна и аз го питах защо е минал по пресния асвалт и ягмосал работата на хората, а наглека "ами какво да направя", викам му "нали са сложили знаци и те трябва да се спазват", а той си пална и излезе през другия край на двора.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
АА, така като гледам на снимките, то май задачата с шахтите отново стана трудна.
Още от сега се вижда "дупката" на шахтата и след няколко месеца ще си удря както си трябва.
Както казах това е най-трудната задача в пътното строителство, явно.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа: Преглед на мнениетоАА, така като гледам на снимките, то май задачата с шахтите отново стана трудна.
Още от сега се вижда "дупката" на шахтата и след няколко месеца ще си удря както си трябва.
Както казах това е най-трудната задача в пътното строителство, явно.Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат
Коментар
-
да се похваля в събота драснах една красота. вече се бели и до седмица ще е готова да се показва и на слънце.
в събота или неделя ще има скай дайвинг 4к.
мрън
постоянно ми се правят бели
настана време за съединител комплект с демфер за алфата. работата стана съединител нанайси феродо демфера и той.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа: Преглед на мнениетода се похваля в събота драснах една красота. вече се бели и до седмица ще е готова да се показва и на слънце.
в събота или неделя ще има скай дайвинг 4к.
мрън
постоянно ми се правят бели
настана време за съединител комплект с демфер за алфата. работата стана съединител нанайси феродо демфера и той.
Коментар
-
Каръшка работа - на бравата ремонтираха стартера , а сега маншон на скоростната кутия се скъса .
Кромата отива на нов радиатор на климатика . Кот спечеля , по тия коли взех да го Фъргам .FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Румен_Хинчев написа: Преглед на мнениетоКаръшка работа - на бравата ремонтираха стартера , а сега маншон на скоростната кутия се скъса .
Кромата отива на нов радиатор на климатика . Кот спечеля , по тия коли взех да го Фъргам .
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар