Изключително честна и благородна постъпка от тази жена. Браво.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се ! - част 8
Collapse
X
-
Браво на жената.
Към колегата, дано не го приеме за упрек, но все пак не е необходимо да се издребнява толкова за една драскотина. Повече от 2/3 от колите в Бургас са изподраскани от ключове, пирони, удари и т.н. Включително и на моята на прясно боядисан калник, врати и т.н. Това си е оплакване. Разходи се малко и ще видиш. Вярно всеки иска да не му е надрана колата, ама с това отношение на околните, трябва постоянно да сме в "бояджийното".
Коментар
-
Важното е, че жената е поела отговорност за действията си. Преди около половин година ей така връщам се от магазина и гледам една деруга в син цвят на преднат броня и до мен паркирано синьо Пежо. Понеже знаех на кого е колата и когато я видях и казах. Момичето ми обясняваше, че дори не е карала колата си от седмица и няма как да е била тя. Примирих се, че съвестните хора с на привършване и забравих за случката. Две седмици по-късно срещам момичето и тя започва да ми се извинява. Видиш ли, приятеля и с нейната кола ме задрал. Пича си мишкува и дори не се извини, а остави момичето да се извинява за нещо което не е направила.ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
dobrujanetza написа: Преглед на мнениетоОплакване- някакъв голям шофьор ми е изкривил предния десен калник.... На какви ли не малоумници вече дават книжки...Последна редакция от NikMar; 30.03.2017, 17:46.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
Колега stilo_new, ако се замисля от неиздребняване колата ми вече трябваше да прилича на манерка. Колега NikiMar, не ми се изброява моята кола до сега колко щети е отнесла от чужда некадърност. Ще се чудите дали да се смеете или да плачете.
- Колата е паркирана пред портала на вътрешен двор. Слизам да затворя вратата - един тръгва назад и спира в калника ми. Оправдание: "Аз като тръгвах, тебе те нямаше". Не видял човека, няма да издребняваме - броня, десен калник и фар.
- Както споменах един ме шибна, докато бях спрял на светофар. Колега с Мареа. Сви и избяга. Не издребнях, нова задна броня.
- Колата седи паркирана до стената на блока. Домоуправителката - пенсия на 80 години цани някакъв циганин да чисти улуците. Циганина изтървава чувала и целия кереч и камънаци, които са останали след ремонта на покрива падат на моя капак. Все едно градушка го е валяла. Не издребнях - сигурно трябваше да пребия мангала. Боя на капак.
- Оставям колата на сервиз за смяна на масло. Някакъв с пътна помощ отива да оставя кола и на излизане ми забърсва задня дясна врата. Айде пак боя.
- Мина се не мина една седмица - следа от пирон по току боядисаната врата, калник и капак. Още стои, не издребнях. Колата беше на паркина в морската градина в Бургас.
- Съседа тръгва да излиза и пред погледа ми ми осурка стабилно левия калник и бронята. Писах тема - по гражданска ми изплатиха половината от сумата. Не издребнях и не му поисках другата половина - 120 лева.
- На мол Сердика един с чисто нов Пасат ме забърсва отзад втори път и новата боядисана броня отиде. Айде пак.
Всички казват - много ти е лачена колата. Какво няма да е лачена, останаха малко непребоядисани детайли. Всяка щета съм оправял и повечето от тях със собствени средства. То 25 лева не са пари, 100 лева не са пари, 200 лева не са пари.
Вярно, има много очукани коли, но има и много хора, които не им дреме. Един колега си кара със ударена врата и калник вече две години и не му пречи. На мен ще ми бърка в очите.
Да, чест и и прави на жената, че ми предложи компенсация, но това не я оправдава.Последна редакция от PSG; 30.03.2017, 22:07.
Senza cuore saremmo solo macchine.... SKODA Yeti Adventure 2.0TDI 4x4 / FIAT Bravo Sport 1.9 MultiJet 16V / ex. FIAT Marea Weekend TD100
Коментар
-
gamma написа: Преглед на мнениетоПавка, моята виждал ли си я на какво прилича?
Особено след оня последния....
Senza cuore saremmo solo macchine.... SKODA Yeti Adventure 2.0TDI 4x4 / FIAT Bravo Sport 1.9 MultiJet 16V / ex. FIAT Marea Weekend TD100
Коментар
-
от няколко дена няколко човека ме обеждават да остава бравото в ватлужена почивка. колкото и да знам че може би са прави не съм сигурен. а и тая алфа все повече ми влиза под кожата.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа: Преглед на мнениетоот няколко дена няколко човека ме обеждават да остава бравото в ватлужена почивка. колкото и да знам че може би са прави не съм сигурен. а и тая алфа все повече ми влиза под кожата.EX.FIAT REGATA 1.3 1984 г :EX.FIAT TIPO1.4 1988 г .EX.FIAT TEMPRA 1.6 1997 г
EX.FIAT PUNTO mk2 1.2 8v 2002 г :EX.FIAT GRANDE PUNTO 1.2 8V 2007
FIAT SEDICI 1.6.16V 4X4 2010 г.Nissan Qashqai+2 petrol 4×4 2010.
Коментар
-
Kay_ написа: Преглед на мнениетоХвалба и от мен: От вчера собственик на АР147.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар