Да се похваля, вече имам нова играчка, жената ме глези. Вече може да обмислям проект за кола на дъщерята.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се ! - част 8
Collapse
X
-
rangel88
-
Мисля че има само с какво да се похваля.
Роди ми се втори член на форума преди 1 месец, пак момиче, но отново бъдеща фенка на марката Хаахха.
Поднових си гаража с новата фейсова Крома.
Не мисля , че имам право да се оплача с нещо. Малко само недоспиване , но не се брой!ex.FIAT REGATA 70S 1.3 -84г. , ex.FIAT TEMPRA 1.6 i.e -94г , ex.FIAT PUNTO MK2 1.2 16V 2000г.ex.FIAT GRANDE PUNTO 1.4 16V s-jet-2007г.
ex.Fiat Croma 1.9 8V m--jet 2007
Fiat Croma 1.9 16V 2008г.
Коментар
-
malkiq1985 написа: Преглед на мнениетоМисля че има само с какво да се похваля.
Роди ми се втори член на форума преди 1 месец, пак момиче, но отново бъдеща фенка на марката Хаахха.
Поднових си гаража с новата фейсова Крома.
Не мисля , че имам право да се оплача с нещо. Малко само недоспиване , но не се брой!Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power
Коментар
-
pr_00f написа: Преглед на мнениетоЧестито.
Е защо не се обади ?
Коментар
-
Оплакване и похвала:
Онзи ден тръвам от работа и поемам към центъра. Спирам на паркина на "Ал. Невски" и виждам бележка на чистачката ми. Бележката съдържа извинени за надраскан протектор на предната ми броня и телефонен номер, на който да намеря жената - Роси. Тъй като идвам откъм задницата на колата, изобщо не ми беше направило впечатление. Погледнах бронята - на черния протектор под фара - 20см драскотина.... А бронята беше боядисана цялата преди 2 месеца има-няма. Писах на колежката по Вайбър и тя ми отговори - извини ми се поне 10 пъти и ми предложи компансация за щетата. Така или иначе нямаше да дам колата на бояджия заради това и реших да пробвам да зачистя драскотината с водна шкурка, да я пръсна с черен мат и отгоре безцветен лак - така беше направена и по време на ремонта. Предложих на колежката ако няма против да ми покрие материалите, а тя се съгласи от раз. Направих колата през почивните дни - играх си два часа, за да отцепя протекторите и да ги пръсна, но стана идеално. Снимах колата и я пратих на колежката, заедно с касовата бележка от Практикер на стойност 25 лева. Още на другия ден жената ми предложи среща в бизнес парка, за да ми даде парите. Замислих се дали да и ги взема, но тя държеше - рядко се попада на такъв честен човек, но все пак не си бях одрал сам чисто новата броня.
Оказа се, че жената доста е патила. Беше и много гузно. Купила си е нов Хюндай и за една година го е направила на войнишко канче. Като чух историите, чак се зарадвах, че не ме е потрошила подобаващо. Дори ми благодари за доброто отношение.
Та, колеги, имало добри и доблестни хора. Заварвал съм какви ли не щети по колата, но за пръв път се случва някой да си признае и дори да остави телефон за връзка. Съседът ми като ми осурка бронята и калника, ако не бях го хванал в крачка, беше готов да духне.... А преди години в един проливен дъжд колега с червена Мареа спря в мен на светофара на ДКЦ-2 в Бургас, счупи ми бронята, даде назад и избяга.
Последна редакция от PSG; 27.03.2017, 23:00.
Senza cuore saremmo solo macchine.... SKODA Yeti Adventure 2.0TDI 4x4 / FIAT Bravo Sport 1.9 MultiJet 16V / ex. FIAT Marea Weekend TD100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар