gamma написа:
Преглед на мнението
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се ! - част 8
Collapse
X
-
Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
-
Jimy написа: Преглед на мнението...Не вярвам да си се разочаровал от разкритията покрай "Ti" !?
Единственото, което не ми допада са цените на някои консумативи - масло (6,5л. Motul 8100), накладки (Delphi) и филтри (горивен, маслен и купе) - 600лв.
Следват ангренаж+ролки, водна помпа, пистови ремъци, масло на ск. кутия, няколко тампона и ще си позволя хубаво да смачкам десният педал В последствие ще търся стоманени джанти 18" + зимни гуми, ама трябва да проуча какви да са, че в момента съм с 19" 245х35 и са цифра и те...Alfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
-
За 18-ки ти трябват гуми 235/45/18.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
gamma написа: Преглед на мнениетоНапротив! Очарован съм! ...
gamma написа: Преглед на мнението... ще търся стоманени джанти 18" + зимни гуми, ама трябва да проуча какви да са, че в момента съм с 19" 245х35 и са цифра и те...
Само не видях да пишеш нещо за "спирачна течност", а там също не трябва да се прави компромис!
И да сме по темата, а и във връзка с по-горе написаното: да похваля рацера от който взех Евото ... сп. течност бе с отлични качества, явно е бил прецизен поне с това ... аз пак е смених разбира се, да си зная /с високотемпературна на АТЕ/
Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Коментар
-
Иападнах в патова ситуация. От години съм клиента на Алианц като застрахователна компания. Днес получих писмо, че колата ми е без застраховка. По документи застраховката ми е до 02.11.23. Сега почва ходене по мъките. Как може да се получи този гаф?Последна редакция от NikMar; 15.09.2023, 11:00.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
Незнам какво е станало, както и застрахователите неразбраха, но ми издадоха нова застраховка валидна от днес.Последна редакция от NikMar; 15.09.2023, 14:02.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
chaveto написа: Преглед на мнениетоЧестито и безаварийноFiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power
Коментар
-
Последна редакция от Jimy; 18.11.2023, 20:30.Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
- 1 like
Коментар
-
Jimy написа: Преглед на мнението
Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар