Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се ! - част 8

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

... И разбрах какво чудо съм си взел, след като се прибрах и потърсих в нета какво всъщност означава Ti.
    Честито за Алфата, много безаварийни километри и само кефинг!!! Не вярвам да си се разочаровал от разкритията покрай "Ti" !?

Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
    Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
    http://www.keepfighting.ms

Коментар

...Не вярвам да си се разочаровал от разкритията покрай "Ti" !?
      Напротив! Очарован съм!
      Единственото, което не ми допада са цените на някои консумативи - масло (6,5л. Motul 8100), накладки (Delphi) и филтри (горивен, маслен и купе) - 600лв.
      Следват ангренаж+ролки, водна помпа, пистови ремъци, масло на ск. кутия, няколко тампона и ще си позволя хубаво да смачкам десният педал В последствие ще търся стоманени джанти 18" + зимни гуми, ама трябва да проуча какви да са, че в момента съм с 19" 245х35 и са цифра и те...
      Alfa 159 SW 2.4 Ti
      Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
      "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

За 18-ки ти трябват гуми 235/45/18.
        Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
        Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Напротив! Очарован съм! ...

... ще търся стоманени джанти 18" + зимни гуми, ама трябва да проуча какви да са, че в момента съм с 19" 245х35 и са цифра и те...
          уф, железарки ... адската гадост! но не се бъркам за това, много е субективно!?
          Само не видях да пишеш нещо за "спирачна течност", а там също не трябва да се прави компромис!

И да сме по темата, а и във връзка с по-горе написаното: да похваля рацера от който взех Евото ... сп. течност бе с отлични качества, явно е бил прецизен поне с това ... аз пак е смених разбира се, да си зная /с високотемпературна на АТЕ/

Коментар

Тази тема защо така е замряла?

Ето нещо да я съживя малко!
            Пак си взех мареа! Даже, по-скоро си върнах старата, която беше на роднини, после на един приятел... а бее имаме си история с нея. В покъртително състояние е, но вече е на мое име!

Click image for larger version

Name:	20230725_222518(1).jpg
Views:	337
Size:	3,60 MB
ID:	2760006
            Последна редакция от JTR; 26.07.2023, 12:23.

Коментар

Честито ! Щом си я "откупил" - ще си я стегнеш ! Безаварийно !
              Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

Иападнах в патова ситуация. От години съм клиента на Алианц като застрахователна компания. Днес получих писмо, че колата ми е без застраховка. По документи застраховката ми е до 02.11.23. Сега почва ходене по мъките. Как може да се получи този гаф?
                Последна редакция от NikMar; 15.09.2023, 11:00.
                FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
                Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Незнам какво е станало, както и застрахователите неразбраха, но ми издадоха нова застраховка валидна от днес.
                  Последна редакция от NikMar; 15.09.2023, 14:02.
                  FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
                  Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Лек ъпдейт на Типо- платформата...
                    Прикачени файлове

Коментар

Честито и безаварийно

Коментар

chaveto написа: Преглед на мнението
                        Честито и безаварийно
                        Благодаря !

Коментар

Click image for larger version

Name:	1.4 Tipo и СФФБ.jpg
Views:	214
Size:	307,8 KB
ID:	2760678 Че и накичена с правилните стикери!!!! Още веднъж, Адаш ... честита да ти е машината! Мнооого безаварийни километри и само весели и хубави преживявания!
                          Последна редакция от Jimy; 18.11.2023, 20:30.

Коментар

Click image for larger version  Name:	1.4 Tipo и СФФБ.jpg Views:	107 Size:	307,8 KB ID:	2760678 Че и накичена с правилните стикери!!!! Още веднъж, Адаш ... честита да ти е машината! Мнооого безаварийни километри и само весели и хубави преживявания!
                            Благодаря , Jimy ! Без форумни стикери въобще нямаше да има снимка.

Коментар

Отново сме в клуба!
                              От днес жената ще кара този бонбон!
                              Прикачени файлове
                              Alfa 159 SW 2.4 Ti
                              Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
                              "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Ееее, чудно малко зверче, браво! Да ви е честита! Ще я покажа на дъщеря ми, тя има стандартен фиат 500 и е луда по Абарт
                                ПП В Бургас ли ще я джиткате, че да се оглеждам?
                                Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
                                Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
                                Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

Working...
                                X